Актрисата Касиел Ноа Ашер се изказа относно предложенията на здравния

...
Актрисата Касиел Ноа Ашер се изказа относно предложенията на здравния
Коментари Харесай

Наша актриса: Без доходи съм, бих се пробвала в проституцията, но съм на 49 г.

 Актрисата Касиел Ноа Ашер се изрече по отношение на предложенията на здравния министър за ограниченията против ковид у нас. Припомняме, че съгласно кина и театри ще бъдат затворени най-малко до Коледа. Мнението й е от персоналната страница във фейсбук.

Ако се вкара Извънредно състояние, аз за повторно ще остана без приходи тази година. Тъй като съм актьор на свободна процедура - нямам право и на държавни помощи. Така че, уважаеми бранители на локдауни, карантини, и всякви изолации - ЩЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ПОМОЛЯ да отделите от очевидно високите си, непрекъснати приходи, евентуални ренти и облаги от тотото - скромна сума за мен и моя живот нали? До колкото си припомням по християнски имаше някаква приказка за двете ризи... Та МОЛЯ и ОЧАКВАМ втората ви, ненужна “риза "... Така де, нали аз оставайки без работа и бъдеще, само че с трайно празен ледник - вардя Вашият Живот?!!! Инфо на персонални за банковата ми сметка. Покорно благодаря!

П.С. Съвсем сериозна съм - първо!

Второ: ревящи емотикони няма да ме нахранят - избирам кеш в зелено.

И трето - в случай че не бях към този момент на 49г. деликатно бих обмислила опцията да направя кариера в проституцията, само че уви...

Последно: Всякакви лицемери да не припарват до стената ми с вайкания от рода: Господ да ти е на помощ, щото аз онлайн ще ги разпоря и ще ги обеся на червата им, та да се завърши тая тъга без коронавирус. Капиш?
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР