Актрисата Гал Гадот, известна най-вече с ролята си на Жената

...
Актрисата Гал Гадот, известна най-вече с ролята си на Жената
Коментари Харесай

Гал Гадот роди четвърто момиченце

Актрисата Гал Гадот, известна най-много с ролята си на Жената знамение, стана майка за четвърти път. Тя разкри това в Instagram и показа фотография на момченцето си. Актрисата пазеше бременността си в загадка, тъй че новината за раждането на бебето беше изненада за почитателите ѝ.


38-годишната Гал Гадот и брачният партньор ѝ, 47-годишният предприемач Ярон Венсано, се снабдиха с четвъртото си дете, което е кръстено Ори. Значението на името на момиченцето беше разкрито от актрисата в заглавието на обявата.

" Моето сладко момиченце, добре пристигнало. Бременността не беше лесна, само че се справихме. Ти внесе толкоз доста светлина в живота ни, оправдавайки името си Ори, което на иврит значи " моята светлина ". Сърцата ни са цялостни с признателност. Добре пристигнала в дома на девойките. Въпреки това нашият баща също е много готин ", написа Гал Гадот под фотографията.

Гал Гадот и обичаният ѝ Ярон Версано се ожениха през 2008 година Те имат три общи дъщери: 12-годишната Алма, шестгодишната Мая и двегодишната Даниела./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР