Актрисата Елън Пейдж стана световноизвестна преди години с ролята ѝ

...
Актрисата Елън Пейдж стана световноизвестна преди години с ролята ѝ
Коментари Харесай

Елън Пейдж смени половата си идентичност и името си, вече се казва Елиът

Актрисата Елън Пейдж стана световноизвестна преди години с ролята ѝ във кино лентата " Джуно ". По-късно се снима и в " Генезис ", " X-Men ", а неотдавна се включи и в сериала на Netflix " The Umbrella Academy ".

Виж още: Като две капки вода: на кого повече наподобява дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс?

Но не с работата си по някой филм влезе в медийното пространство в последните часове. Поводът е различен - тя е сменила половата си еднаквост. В известие, което разгласява в профилите си в обществените мрежи Пейдж съобщи, че е транссексуален и е редно да се обръщаме с " той " към него. От известието излиза наяве, че към този момент името му е друго - Елиът. Той изрича благодарности към всички " невероятни хора ", които са го подкрепили по пътя му към новото му " аз ". 

Виж още: Зловещо: изобретенията, които взеха живота на основателите си

Номинираният за Оскар артист написа, че изпитва същинско благополучие, което обаче е доста крешко. " Страхувам се от омразата, от " шегите ", от насилието... Статистиката е потресаваща. Дискриманацията по отношение на транс хората е подла, жестока, огромна и води до ужасяващи последствия ", написа той. 

Виж още: Като за последно: Мелания не пести средства за украсата на Белия дом

Въпреки това обаче артистът е въодушевен и благополучен. " Колкото повече схващам какъв съм в действителност, толкоз повече бленувам, сърцето ми става по-голямо и цъфтя ", написа Пейдж. В края на изказването си Елиът се обръща към останалите транссексуални хора и в частност тези, които се сблъскват с принуждение. " Виждам ви, обичам ви и ще направя всичко по силите си, с цел да трансформира този свят към по-добро ", приключва той.

Виж още: Въпреки рестриктивните мерки и ограниченията, Рита Ора направи обилен рожден ден

Новината беше приветствана, както от LGBTQ общността, по този начин и от продукцията на Netflix, където той играе основната роля и ще продължи да играе във всичките три сезона.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР