Актрисата Дженифър Гарнър получи наградата Бухнал пудинг за Жена на

...
Актрисата Дженифър Гарнър получи наградата Бухнал пудинг за Жена на
Коментари Харесай

Наградиха с Бухнал пудинг актрисата филантроп Дженифър Гар...

Актрисата Дженифър Гарнър получи премията " Бухнал пудинг " за Жена на годината, връчвана от театралната студентска натрупа на Харвардския университет, съобщи Асошиейтед прес.



Тя мина в алено бентли по улиците на града, съпровождана от студенти в карнавално облекло, като радостно махаше на събралите се да я видят, макар студа.

Отличието се дава всяка година на реализатори с дълготраен и впечатляващ принос към шоубизнеса от най-старата студентска театрална натрупа в Съединени американски щати, учредена през 1795 година

Дженифър Гарнър бе почетена освен за сполучливата си актьорска кариера, само че и за активността си на човеколюбец и бизнесмен. Тя е в управителния съвет на организацията " Спасете децата " и интензивно работи за популяризирането й и за събирането на повече средства. Гарнър е съосновател на компанията за биохрани " Once Upon a Farm ", чиято цел е да даде на подрастващите най-висококачествена храна, отглеждана по устойчиви способи.

Дженифър Гарнър беше номинирана за няколко награди " Еми " за ролята си на сътрудник Сидни Бристоу в телевизионния шпионски сериал " Наричана още ". Тя получи похвали за осъществяванията си във филми като " Джуно ", " Клубът на купувачите от Далас " и " Събудих се на 30 ".

Сред носителките на премията " Бухнал пудинг " за жена на годината, която се присъжда от 1951 година, са Хелън Мирън, Марион Котияр, Клеър Дейнс, Джулиан Мур, Ан Хатауей, Холи Бери, Катрин Хепбърн. Миналата година тя беше присъдена на Вайола Дейвис.

Тазгодишният притежател на премията " Бухнал пудинг " за мъж на годината е артистът Джейсън Бейтман.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР