Актрисата Диана Димитрова от „Откраднат живот“, която току-що завърши снимките

...
Актрисата Диана Димитрова от „Откраднат живот“, която току-що завърши снимките
Коментари Харесай

Д-р Огнянова от Откраднат живот: Влюбих се в кинаджия - slava.bg

Актрисата Диана Димитрова от „ Откраднат живот “, която преди малко приключи фотосите в екшън драмата на Виктор Божинов „ Чамла “, се е пробвала и в каскадите на бъдещия филм.

Екстремните обстановки обаче не са били лимитирани само в оф роуд сцените край Триград в Родопите. Красавицата се е потопила в ледена вана и се е овъргаляла в кравешки изпражнения в името на изкуството.

Другата вест към Диана е, че още веднъж е влюбена - отвън какъвто и да бил сюжет, напълно "на живо ". Тя е срещнала избраника си на терен, само че към този момент не споделя дали около работата си в „ Чамла “ или в различен план.

Не прецизира и специалността му, само че на догадката на Мон Дьо „ оператор “, отговори с „ топло “. „ Ужасно доста си приличаме – това ме притегли в него “, добави тя в изявление за „ Неделята на Нова “ и посочи, че до момента не е имала доста връзки.

Диана обаче е отсрочила огромната си независима галерия поради коронакризата. Звездата от сериала призна пред Мон Дьо, че страхът от болестта е трансформирал проектите й и тя ще показа експозицията най-вероятно напролет на 2021-а.

Д-р Огнянова от лекарската сага на Нова телевизия в последно време рисува най-много портрети в присъщия за нея изразителен жанр. Както се знае, Диана е ученик освен на НАТФИЗ, само че и на Художествената академия.

Личният й живот пък наподобява на разказ в няколко тома, а този, който тече сега, е отдаден на любовта.
„ Не мога да приказвам за себе си, не мога да се погледна в профил. За някои хора несъмнено съм безусловно вманиачен човек. Сигурно съм с доста лица. Важното обаче е, че съм си избрала едно тях да бъде главно. Не обичам да играя в живота”, споделя Диана.
„ Вече одобрих, че съм жена. Животът ми се стече по този начин, че съм привикнала да разгадавам единствено и само на себе си. Досега по-скоро се одобрявах като момче”, безапелационна е доктор Огнянова.

Диана не стопира да се вълнува и от действителността на улицата. „ Имам възприятието, че основен миг от общественото ни развиване е пропуснат. А в този момент стана ясно, че сме като паразити на земята – и в един миг вселената като нищо може да ни изплюе “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР