Актрисата Даяна Ханджиева е родила своята рожба като във филм

...
Актрисата Даяна Ханджиева е родила своята рожба като във филм
Коментари Харесай

Даяна Ханджиева роди момче на Никулден

Актрисата Даяна Ханджиева е родила своята рожба като във филм точно на Никулден. Звездата от „ Скъпи наследници “ показа, че е родила момченцето си в частната столична клиника „ Св. Лазар “ и раждането е протекло тъкмо по метода, по който Даяна е гледала, че се случва на екран.

 

За разлика от преобладаващата част от родните звезди, актрисата е предпочела естественото раждане, оставяйки бебето единствено да реши по кое време да се появи на бял свят. Момчето проплакало в 2.42 ч. на 6 декември, само че носи името Антони, както и семейството на татко си Кристиян Ставрев. Съдейки по думите й оставаме с усещането, че таткото също е участвал на раждането.

 

Тя написа, че раждането почнало като по филмите – изтекли й водите и незабавно се запътили към болничното заведение, където всичко приключило с „ раждането на едно малко знамение “. Момченцето е избрало да се появи на датата на майка си – 6 и в месеца на татко си – декември. Даяна написа, че посрещат дребния Антони с доста обич и благополучие. Не пропуща да изкаже и благодарности на лекарския екип за грижите, отношението и професионализма. Благодари и на мъжа си, че от самото начало е бил до нея, без да припадне.

 

Припомняме, че Ханджиева заяви за бременността си точно на 30-ия си рожден ден, когато сподели фотоси на заобленото си коремче. Макар двамата с колегата й да нямат подписан брак към момента, връзката им безспорно е минала теста – дружно са от 6 години.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР