Актрисата Александра Сърчаджиева бе засечена от фотографите на „Ретро“ да

...
Актрисата Александра Сърчаджиева бе засечена от фотографите на „Ретро“ да
Коментари Харесай

САМО В ПИК И РЕТРО: Алекс Сърчаджиева на шопинг в бутик за булки

Актрисата Александра Сърчаджиева бе засечена от фотографите на „ Ретро “ да преглежда новите сбирки в магазин за булчински и публични тоалети в огромен столичен мол. Алекс обаче не бе в бутика с задача да търси бяла рокля за женитба, а тежък вечерен тоалет. Покрай коледните и новогодишните празници всяка година тя е измежду най-желаните водещи на публични събития и фирмени коктейли и постоянно избира ефектни тоалети за появите си пред аудитория.

Този път Сърчаджиева се колебаеше сред два блестящи модела. Тя първо опитва черна рокля със златисти елементи, изцяло в унисон с идващата година на Черния тигър и цветовете, които ще бъдат настоящи през нея, а след това окото ѝ сграбчи тоалет с дълъг шлейф. Дълго време актрисата се колебаеше коя от двете рокли да вземе, а консултантките в магазина я обгрижваха като същинска холивудска звезда, готвеща се за гала по връчване на „ Оскари “. По време на пробите Александра съвсем непрекъснато носеше маска и явно тя е измежду звездите, поставили си ваксина, щом пазари свободно в мола.

В последно време Сърчаджиева обикаля страната и чужбина със своя моноспектакъл „ На живо “, отдаден на сложния ѝ житейски път. В него тя прави изповед за най-драматичните моменти в живота си – загубата на майка си Пепа Николова и обичания си Иван Ласкин. Представлението се радва на рекорден интерес и билетите за него се разпродават безусловно за минути, в това число и за огромните европейски столици, където Алекс бе поканена от българските общности, с цел да показа биографичната пиеса.













Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР