"Активността на прокуратурата е селективна. Тя се проявява към обявения

...
"Активността на прокуратурата е селективна. Тя се проявява към обявения
Коментари Харесай

Минчо Спасов се чуди докога прокуратурата ще съумее да брани Борисов от враговете му

"Активността на прокуратурата е селективна. Тя се демонстрира към оповестения зложелател - президентът, а когато стане дума за следствието на премиера, основният прокурор споделя, че с това се занимава някой прокурор от градската прокуратура, а той не демонстрира интерес към това ". Така разяснява пред БНР юристът Минчо Спасов - някогашен ръководител на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и публичен ред, политическите и правосъдни проблеми от последните седмици – фотоси, записи, чатове.

Спасов сподели още, че достоверността на записа, в който се допуска, че гласът е на Бойко Борисов, е доказана от ред събития, които съответстват по време със записания диалог. "КФН в действителност стартира инспекция против посочения от Борисов за негов зложелател. Обективната реалност изцяло се покрива с казаното.... Премиерът извършваше инструктаж, заповед към неговите депутати да се държат дебелашки ", уточни ексдепутатът.

Според Спасов Борисов си е спечелил много врагове и изрази удивление докога прокуратурата ще съумее да го брани от тях . "Прокурорите, които го бранеха или отпътуват на дипломатически постове в чужбина, или престават толкоз енергично да го пазят ", означи той.

Юристът предвижда, че ще паднат преписките по всички каузи, които се обрисува да се образуват по следствията, които се водят сега, в случай че се паднат при прокурор, който "не е от квотата на послушните ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР