Активно продължават занятията с практическа насоченост със стажантите на първоначална

...
Активно продължават занятията с практическа насоченост със стажантите на първоначална
Коментари Харесай

„Специализирани полицейски сили” демонстрираха умения в ЦСПП

Активно не престават занятията с практическа устременост със стажантите на първична полицейска подготовка в Центъра за специализация и професионална подготовка в Пазарджик при Академията на Министерство на вътрешните работи. Този път образованието бе извършено от опитните чиновници на бранш „ Специализирани полицейски сили” при Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив. В него взеха присъединяване и преподавателите от секция „ Обща полицейска подготовка” при ЦСПП-Пазарджик.

Занятието обхвана стажанти, които ще извършват служебните си отговорности в Главна дирекция „ Национална полиция” и бранш „ Метрополитен” при Столичната дирекция на вътрешните работи. Основната тематика на образование бе обвързвана с запазване на публичния ред при осъществяване на всеобщи мероприятия. На обучаемите бяха демонстрирани опциите на специфичното полицейско съоръжение, неговото вярно слагане и потребление. Бяха изяснени главните правила и базови тактически знания при защита на всеобщи мероприятия от всевъзможен тип. Акцент бе подложен и върху прецизното и тъкмо осъществяване на полицейските пълномощия, запазване живота и здравето на жителите и участващите в защитата полицейски чиновници.



Провеждането на занятия с действително използване на полицейски пълномощия имат извънредно значение за вярното образуване на на практика умения и привички у младите полицейски чиновници. Те ги слагат в обстановки близки до действителните и дават опция одобряване на екипния модел на работа.



Пресцентър ОДМВР-Пазарджик
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР