Активисти от природозащитна организация планират да блокират летище Хийтроу в

...
Активисти от природозащитна организация планират да блокират летище Хийтроу в
Коментари Харесай

Природозащитници планират да блокират летище Хийтроу

Активисти от природозащитна организация възнамеряват да блокират летище " Хийтроу " в Лондон. Участниците в акцията заплашиха да нарушат работата на „ Хийтроу “ с демонстрации по отношение на нуждата от дълбоки структурни промени в авиационната промишленост, съобщи БГНЕС.
Говорителят на летището като сподели, че чиновниците на летището са обезпокоени от нарушаването на полетите, което митингът ще провокира, изключително за пасажерите, които имат проекти със семейство и другари за плануваната от дълго време великденска отмора.
Тази седмица английските органи на реда задържаха трима деятели за отбрана на околната среда от същата група, откакто се залепиха за трен в лондонската станция Canary Wharf, причинявайки закъснение на влаковете. Полицията заяви за повече от 420 ареста за спиране на придвижването по главните пътища на Лондон по време на пиковите часове, както и за имуществени вреди.
Протестът, обвързван с климатичните промени, започва в Лондон на 22 април. Протестиращите имат намерение да продължат дейностите си непрекъснато през идващите две седмици, като упорстват държавното управление да вземе ограничения по отношение на това, което те разказват като " екологична злополука ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР