Активисти на Възраждане, начело с водача на организацията Костадин Костадинов,

...
Активисти на Възраждане, начело с водача на организацията Костадин Костадинов,
Коментари Харесай

Възраждане възстанови патриотичен графит до Велико Търново

Активисти на Възраждане, отпред с лидера на организацията Костадин Костадинов, обновиха родолюбив графит, намиращ се върху стена, тъкмо по средата на пътя София-Варна, на южния пътен възел във Велико Търново.

Рисунката, сложена там точно от възрожденците на Костадинов, още преди 6 години, изобразява картата на Обединена България, включваща всички български етнически и исторически територии в една страна – възрожденския блян на българите от преди и след Освобождението.

Във Facebook профила си, Костадинов споделя за акцията, следното: „ Преди 6 години с мои съидейници нарисувахме картата на Обединена България на една стена, намираща се до Велико Търново. От тогава до през днешния ден от време на време я възобновяваме, като оня ден го сторихме за следващ път. Докато я изрисувахме отначало, стотиците минаващи коли, камиони и рейсове не спираха да ни поздравяват за това, което вършим. Шофьорите махаха с ръце, приветсваха с фарове, свиреха с клаксони и се радваха като дребни деца. Нищо изключително не е, само че даже и сходен дребен знак на българската национална памет, кара българите да се усмихват и да се радват. А щом нашите сънародници са щастливи, значи сме свършили следващото положително дело. “

От партията споделят още, че във времена на немарливо и обидно отношение към националните знаци, доказателство за което са стотиците прокъсани и парцаливи български флагове, които се веят върху постройките на държавните и общински институции, сходни акции са извънредно потребни и нужни, с цел да поддържат патриотичните усеща и настройки у нас, българите. Нещо, което ръководещите се пробват по всякакъв начин да потъпчат, с цел да сме в крайник с мултукултурния и джендърски евроглобализъм.

Хората на Костадинов споделят обаче, че те не са не запомнили своя генезис, история и непреходните идеали на предците ни, и ще вършат всичко допустимо, с цел да поддържат това познание и усеща, в колкото се може по-голяма част от народа ни. Засега със лични сили и средства, а след време и от позицията на овластен политически индивид, който да изведе тази политика в сан на държавна.

Възражане с номер 27 – единствено ние можем!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР