Аксаково. С множество събития Аксаково ще отбележи Празника на града,

...
Аксаково. С множество събития Аксаково ще отбележи Празника на града,
Коментари Харесай

С множество събития Аксаково ще отбележи Празника на града

Аксаково. С голям брой събития Аксаково ще означи Празника на града, оповестиха от пресцентъра на Община Аксаково . Събитията стартират още на 25-ти август със спортни игри за възрастни по план „ Еразъм + спорт “ - „ Олимпийски игри за всички “. Началният час на събитията е 8.30 часа и ще продължи до 19.00 часа, а мястото е стадионът в град Аксаково и спортната площадка в центъра на града.

Събитията не престават и на 27-ми август, като от 20.00 часа на стадиона в Аксаково ще се състои шоуто „ Джиджи Биджи “.

В събота 28-ми от 18.00 часа на стадиона в Акасково ще се организира детски празник „ Пяна празненство с доста игри, танци и награди “.
От 19.00 часа на центъра в град Акасково стартира празничния концерт „ Това е България – песните и танците на моя народ “ с присъединяване на колективите към Народно читалище „ Просвета – 1905 “ - Аксаково
В 19:45 часа ще стартира Юбилеен концерт на танцов състав „ Аксаково “, а от 21.45 часа - концерт на националната певица Ивелина Колева и Аксаковска фолклорна групировка.

На 29-ти август, неделя денят ще бъде отдаден напълно на Празника на град Аксаково.
В 9.00 часа стартира празничната литургия в Църковен храм „ Свето Успение Богородично ".
От 10.00 часа на стадиона в Аксаково ще се организира футболен мач за деца сред тимовете ФК „ Аксаково “ и ФК „ Черно море “.

От 12.30 часа от центъра на Аксаково започва Еко-рали и Ретро-рали „ Варненски авто събор “ за майсторско ръководство на коли.

От 18.00 часа в Ритуална зала на Народно читалище „ Просвета – 1905 “ ще бъде открита галерия „ Портрет на Аксаково “, дело на художника Ренета Павлова и статуя Елин Георгиев.

От 18.30 часа на стадион Аксаково ще се организира футболния мач сред ФК „ Аксаково “ и ФК „ Устрем “.

В 20.00 часа на центъра на Аксаково стартира и празничният концерт с присъединяване на – съвременен балет „ Монт “, Яна Манолова, RIO Kids, Rio Crew и с посетител звездата на вечерта Рафи. Водещ на събитието ще бъде Иван Чешмеджиев.

Точно в 22.15 часа ще се организира и кулминационната точка на четири дневните тържества – Фойерверк шоу.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР