„Ако знаете какво количество ченгета му се обадиха (на Кубрат

...
„Ако знаете какво количество ченгета му се обадиха (на Кубрат
Коментари Харесай

Петър Москов: Ченгета звъняха на Пулев, докато разговаряхме

„ Ако знаете какво количество ченгета му се обадиха (на Кубрат Пулев) и споделиха: „ Добре, ти в този момент с това ли ще се занимаваш? Това си е нашата територия “. Това сподели в изявление за предаването „ Тази неделя “ Петър Москов, водач на партия КОД.

Преди седмица Кубрат Пулев и Москов започнаха договаряния за влизането на боксьора в политиката посредством листите на КОД. Преди дни Кобрата разгласи в изявление за предаването „ Тази заран “ на bTV, че на този стадий ще продължи със спорта и че е отказвал и преди присъединяване в политически планове, тъй като били подвластни.

На въпроса кои са тези ченгета, които са се обаждали на Пулев, Москов отговори: „ Нека той да ви опише кои са “.

„ Разговорът ми с Кубрат Пулев не беше сред партиен водач и прочут състезател, а беше диалог сред двама мъже. Влизането на известни персони в политиката е с цел да се внесе нова сила, а не такива хора да са брошка. Кубрат Пулев никога не е брошка “, посочи водачът на КОД.

По думите му обединението „ Национално обединени на десницата “ – КОД, Български земеделски народен съюз и БДФ, е поръчката за това, че може да има десница без кукловоди. Коалицията се записва за предварителните избори на 11 юли. На вота на 4 април обединяването към КОД получи 9415 гласа, или 0,29%.

Гледайте цялото изявление във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР