Ако Зеленият фенер, един от най-глупавите филми в историята, е

...
Ако Зеленият фенер, един от най-глупавите филми в историята, е
Коментари Харесай

Блейк Лайвли и Раян Рейнолдс – перфектен любовен дует

Ако " Зеленият фенер ", един от най-глупавите филми в историята, е послужил за нещо хубаво, то е да запознае Раян Рейнълдс и Блейк Лайвли. За няколко години те се трансфораха в знак на холивудската идилия – красиви като богове, богати, сполучливи, с три прекрасни деца и чакат още едно. Целият този осъществен сън е фалшифициран от ироничното им възприятие за комизъм, което е предиздвикало милиони да ги последват в обществените мрежи и постоянно да се смеят с глас. От смешните му опити да направи коледни сладки, през " скъсването " им, до oнази честитка за рождения му ден, на която беше изрязала лицето му и го беше заменила с това на Раян Гослинг, тази двойка несъмнено потвърждава, че да е смешно е може би най-важното нещо в една връзка.

Двамата се срещат на снимачната площадка на „ Зеленият фенер “ и се появяват за пръв път обществено на Comic Con през лятото на 2010. По това време той е женен за Скарлет Йохансон, а тя върви с Пен Баджли, с който играят в сериала „ Клюкарката “. Слухове, че с Раян към този момент са се насочили към крайбрежията на любовта, започват да се носят през декември, когато Раян подава документи за бракоразвод, само че нещата не се развиват стремително.
 „ Български напредък “ предлага антикризисно държавно управление 22 окт 2022 | Не програмно, не експертно, а антикризисно би трябвало да бъде държавното управление “. Това обявиха от „ Български напредък “...
През април 2011 година в изявление Раян споделя какъв брой му е мъчно да се разведе, само че че е оптимист за бъдещето. В това време Блейк е из Европа с Леонардо ДиКаприо, което несъмнено подхранва клюки. Блейк и Раян обаче се появяват дружно на премиите на MTV. Връзката им стартира евентуално през ноември същата година, откакто разводът му е финализиран. Същата Коледа двамата прекарват в Канада на посетители на неговите родители, където към този момент са засечени от камерите на папараците като двойка. На 4 юли 2012 пък той е показан на нейното семейство, а през септември се случва най-шикозната и изненаваща женитба в Холивуд! Женят се на мястото, където са снимани някои подиуми от „ Тетрадката “ (Boone Hall Plantation в Mount Pleasant). Тя е в рокля вид „ облак “ на Marchesa и имат най-класическата и прелестна бяла торта на три етажа.

Това, че двамата се оформят като идеалната звездна двойка, евентуално се дължи доста и на техния жанр – тя несъмнено постоянно е била с нюх за мода и жанр, само че той не й отстъпва въобще. Блейк даже го споделя в изявление пред Lucky Magazine: “Голям шанс имам да съм с човек, който има по-добър усет от мен. Двамата си влияем по разнообразни способи. “



Раян и Блейк са измежду по-важните посетители на Met Gala от 2014 година насам. За дебюта си на най-важното събитие в модата и двамата носят Gucci – той тъмносин костюм от кадифе, а тя блестяща рокля, подчертаваща целия й съблазън. През 2018 година за тематиката “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination “, Блейк носи бижута за 2 милиона $ и рокля Versace, чието ушиване е лишило над 600 часа. През 2022 година още веднъж ставаме очевидци на едно зашеметяващо появяване на Блейк Лайвли на килима на Met Gala по тематика “In America: An Anthology of Fashion “, където актрисата успява да " смени " два тоалета пред очите на всички. Това става допустимо посредством, още веднъж на Versace, които успяватда създадат роклята, от меден цвят да се трансформира в зеленикав, което символизира смяната настъпила в образа на статоята на свободата в Ню Йорк през годините.

 
               

През декември 2014. се ражда първото им дете, Джеймс, а през февруари 2015 година тя е на аления килим за премиерата на Deadpool. През пролетта на 2016 двамата стават родители за повторно, а цялото семейство се появява дружно, за да открият звездата с името на Раян на холивудската алея на славата. През май 2019г., на примиерата на Pokémon Pikachu Detective, съумяват за зарадват почитателите си с новината че. 

Тайната на тяхната връзка? 

„ Никога не сме се разделяли за повече от седмица “, споделя Блейк пред сп. Marie Claire. „ Той е моят най-най-добър другар “.

 
 
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР