Ако вярваме във фън шуй, някои растения имат особено положителен

...
Ако вярваме във фън шуй, някои растения имат особено положителен
Коментари Харесай

Задължителни цветя за щастие вкъщи

Ако имаме вяра във фън шуй, някои растения имат изключително позитивен резултат върху човешкото благоденствие. Други, в противен случай, са нездравословни за здравето и носят злощастие. Оказва се, че качеството на живот може да зависи от декоративните цветя, които порастват вкъщи!

Смята се, че здравец, кактуси, бегонии, фикуси, каланхое, иглика, фуксия имат изключително позитивен резултат върху човешкото благоденствие. Дървото на парите ще донесе материални богатства в къщата. Розмаринът ще отстрани умората и напрежението и ще работи изключително добре на възрастните хора.
4-те наложителни цветя за благополучие у дома
Стайните растения имат своята неоспорима роля в живота на всяко едно домакинство. Те освен насищат въздуха с О2, само че и вършат по...

.

1. Бамбук на щастието

Самото му име подсказва, че бамбукът на щастието може да донесе на всички в дома в действителност огромен шанс. Представлява декоративно растение, а неговото зелено стъбълце наподобява като серпантина и е завъртяно на върха си. Много е елементарно за развъждане, даже не изисква кой знае какъв брой огромно внимание. При него е характерно това, че не се отглежда в саксия с пръст, развъждането му става във ваза с вода. Само понякога е нужно да я сменяте и да слагате в нея подобаващи количества минерални торове. Също от време на време се постанова да го забърсвате от прахта.

Бамбукът на щастието е изключително прочут във фън-шуй. За да донесе в действителност огромно благоденствие, предлага се да го поставите в стъклена ваза, ситуирана на източна стена. Колко на брой са стъблата му е от огромно значение. Едно клонче вещае вещае доста единодушие и обич в фамилията ви, три стръкчета пък притеглят изцяло благополучие. При пет стръкчета портмонето ви непрекъснато ще е цялостно и ще увеличавате с лекост материалните си придобивки. Ако пък стъблата са седем на брой, ще сте здрави като канара. Успеете ли да отгледате 21 стъбла, тогава ще сте сполучливи във всяка една сфера.

2. Дяволски бръшлян
Цветята, които би трябвало да имате у дома за по-чист въздух
Смог пробива през прозорците? В битката с токсичните съединения потърсете помощта на растенията. Ето растения за филтриране на въздуха...

Името може и да ви прозвучи не до такава степен положително, само че позитивите за дома ви ще са доста, в случай че го отглеждате. Той доста сполучливо пречиства въздуха в стаята, в която се намира. Освен това се смята, че дружно с мръсния въздух всмуква и отрицателната сила от вкъщи и притегля щастието.

3. Орхидея

Орхидеите са доста красиви стайни растения, обагрени в нежни цветове. Отглеждането им обаче е трудоемко. Имат потребност от доста светлина, само че не трябва да са изложени непосредствено на слънце, с цел да не изсъхне прекомерно доста почвата им. Бъдете деликатни с водата, тъй като корените елементарно загниват. Ако съумеете да се справите с развъждането на това красиво растение, то ще донесе доста благополучие в дома ви.

4. Пахира

Пахирата е малко дръвче, което също притегля позитивна сила във вашия дом. Това растение не обича директната слънчева светлина, добре е да го отглеждате на сянка. Малко капризно е и във връзка с температурата. Предпочита по-хладни пространства с температура към 15 градуса.
10 непретенциозни едногодишни растения, които може да отглеждате у дома
Едногодишните са сигурен метод за бързо прибавяне на цвят към контейнери, саксии за прозорци и голи места в цветни лехи. Но вие получава...

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР