Ако влезете в профила в Instagram на Радинела Чушева, веднага

...
Ако влезете в профила в Instagram на Радинела Чушева, веднага
Коментари Харесай

Истински парадокс: Радинела Чушева се прави на праведна християнка

Ако влезете в профила в Instagram на Радинела Чушева, незабавно ще разберете, че несъмнено миската е изключителна провокативна и въобще не се тормози от фотосите, които качва. Повечето фрагменти са толкоз разголени, че напряко би трябвало да се забранят за лица под 18 година На нея очевидно ѝ харесва да бъде скандална, а и знае, че по този метод притегля вниманието към себе си. 

Виж още: " Горката Анелия толкоз зле игра, а знае, че не заслужава ": Хейт заля Анелия, певицата с коментар

През годините името ѝ е обвързвано безусловно с десетки мъже, всичкиte богати, като множеството даже са си и много по-възрастни. Явно момичето просто харесва да минава през леглата на такива мъже. В момента „ Мис България “ 2019 е щастливо обвързана и даже преди броени дни се върна от Сейшелите с новата си възлюбена. За него към момента не е разкрила нищо, очевидно има какво да крие.

Виж още: " Излизай от водата, с цел да не ръждяса отвертката ": Вели Отвертката отново предизвика със фотосите

Напоследък силиконката се пробва да се изкара толкоз смирена, че даже стартира да си разгласява религиозни картинки. Очевидно тя се има за праведна християнка, тъй като пусна в обществените мрежи статус, че живее за Иисус Христос. На фона на фотосите и държанието ѝ това е много парадоксално, само че някогашната адреналинка не се срами нито от разюзденото си минало, нито от сегашното. Колкото и да се пробва да се изкара света вода ненапита, няма да ѝ се получи.

Изображение: https://www.instagram.com/radinela.chusheva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР