„Ако Валери Симеонов не подаде оставка, подава цялото правителство -

...
„Ако Валери Симеонов не подаде оставка, подава цялото правителство -
Коментари Харесай

Стана грозно между ДПС и Обединените патриоти

„ Ако Валери Симеонов не подаде оставка, подава цялото държавно управление - по този начин е в естествените демокрации. Е, ние сме в България”. Това съобщи през днешния ден ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

„ В естествените демокрации националисти не се позволяват до властта, само че ние в България виждаме тъкмо обратното-толериране и опити за подражание”, уточни той.

Валери Симеонов: Подложен съм на клеветническа акция. Давам период за опрощение 24 ч.

Журналисти на митинг пред Министерски съвет

Прокуратурата отхвърли на Симеонов за Йончева

„ В България националистите вземат участие във властта без да има потребност от тях. ГЕРБ ги включиха във властта, само че освен, че ги включиха, а те настойчиво се пробват да ги легитимират, а от време на време даже да им подражават”, съобщи водачът на Движение за права и свободи.

„ Тези изказвания, тази турска мъзга на Движение за права и свободи сме я слушали, мирисали години наред”, отвърна депутатът от Обединени патриоти Валентин Касабов.

„ Вчера чухме изказването на турския народен представител Данчо Ментата (Йордан Цонев - бел.ред.). Като чуя името Мента, разбирате защо излиза наяве. Следващият приказва малко български, както се споделя мъчно приказва и мъчно схваща български. Той има претенциите да бъде нещо като българин. В същото време се опасява от национализма, тъй като шовинизъм значи родолюбие “, сподели Касабов.

„ Ние сме същинските, от това се опасяват. Най-вече се опасяват от Валери Симеонов. Движение за права и свободи да внимават какво приказват и да не се пречкат в краката ни, тъй като тези депесарски тахтаби (бел. ред. тип хлебарка), които щъкат нагоре надолу доста миришат и да внимават, тъй като можем да ги смачкаме “, съобщи Касабов.

Неговият сътрудник в групата на Оперативна програма Искрен Веселинов пък уточни, че опасността за развиването на България не била вицепремиерът Валери Симеонов и държавното управление, а връщане на Движение за права и свободи на власт.

Той съобщи, че Движение за права и свободи се е трансформирала в метафора за всевъзможен жанр извращения, назначение на родственици, партизиране на администрации.

„ Партията, която е авторка на кръговете от компании. Движение за права и свободи е партията, която е овладяла медийния пазар. Всичко това за нас е още веднъж следващият безочлив акт на политическото двуличие “, добави Веселинов.

„ Няма да падне Валери Симеонов”, сподели депутатът Павел Шопов. Според него изказването на Движение за права и свободи е офанзива против целия кабинет. „ Удря се тук, удря се там. Различните детайли на обединението се удрят и където се поддаде. Правят се опити за кавги и дестабилизация на избрани лица “, добави Павел Шопов в отбрана на Валери Симеонов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР