Ако той не внесе в прокуратурата информацията, с която разполага,

...
Ако той не внесе в прокуратурата информацията, с която разполага,
Коментари Харесай

Румен Петков: Ако Кирил Петков не обяви имената на сивите кардинали, е страхлива мижитурка


Ако той не внесе в прокуратурата информацията, с която разполага, значи се държи естествено т. е., като малък измамник. Прокуратурата обаче е длъжна да го извика и да изиска от него цялата информация – и за корумпираните сив кардинали, и за корумпираните видове, които получават пари от Русия, посредством което, вероятно, Русия осъществя свое въздействие, това съобщи ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков посредством " Facebook ".

Припомняме, че в изявление за швейцарско издаение, министър председателят Кирил Петков съобщи, че у нас има двадесет сиви кардинали, към които се крепи корупцията у нас.

След като бъдат осъществени всички процесуално-следствени от прокуратурата, резултатът да бъде разгласен и личностите, които бъдат посочени от Кирил Петков или да бъдат с повдигнати обвинявания, или да могат да съдят Кирил Петков за набеждаване. Ако Кирил Петков не каже имена и обстоятелства, е страхлива шушумига, клеветяща страната ни пред непознатите медии, добавя някогашният министър на вътершните работи.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР