Ако те утре гласуват този неприемлив за тях кабинет, това

...
Ако те утре гласуват този неприемлив за тях кабинет, това
Коментари Харесай

Христо Проданов: В ПП-ДБ има разделение, ГЕРБ успяха да отмъкнат част от плячката

" Ако те на следващия ден гласоподават този недопустим за тях кабинет, това значи следващо изменничество по отношение на техните гласоподаватели. Може да са се договорили да го гласоподават, само че и в двата разновидността това е неприятно за българските жители. "

Ябълката на раздора съгласно Проданов са защитата и Министерството на енергетиката. " Защото в енергетиката има към 30 милиарда по " Уестингхаус " и строителството на нова нуклеарна централа, пари по Плана за възобновяване за Мариците, а в защитата са проектите за превъоръжаване на армията ".

Христо Проданов разяснява и, че в ПП-ДБ има разделяне и допусна, че част от депутатите им може да не влязат влязат в зала , когато Народното събрание гласоподава кабинета.

Въпреки това всичките са в кюпа. Разпределиха порциите за следващ път. Някъде да чухте за някакви политики, за минимална работна заплата, за приходи, за работещи небогати, обучение, опазване на здравето? Когато една политика е съсредоточена единствено върху разграбване на страната, това е неуместно и не се случва на никое място по света.

Според Проданов " сделките рано или късно ще лъснат ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР