Ако търсите разнообразие, свежест и усещане за текстура в своята

...
Ако търсите разнообразие, свежест и усещане за текстура в своята
Коментари Харесай

Как да освежим дома си с пана?

Ако търсите многообразие, прохлада и чувство за текстура в своята стая, то паната са аксесоарите, в които ще се влюбите още с разглеждането на тази изложба. Това даже не е ново изобретение, защото цветните пана красят стаите на хиляди домове от години. 

Последните няколко години са епохата, в която стенната украса бележи своя нов напредък. Паната, обсъждани преди като непретенциозна декорация за общежития, през днешния ден са признакът на бохемския живот в обзавеждането. Още по-ценни стават и поради своята креативна стойност. 

Ефектът, който придават на интериора, е чувство за мекост, топлота и дълбочина. Също по този начин те придават и нотка на динамичност в общата картина на обзавеждането. Затова модерните платна за стени и стилизирани пана са съвършеният акцент, който няма да остане неусетен. Интериорните творби могат да намерят своето справедливо място над леглото в спалнята, над дивана в дневната или даже на заоблени стени, където е невероятно окачането на картини. С сходна декорация можете даже да придадете дълбочина на пространството, без да поставяте фототапет. Повече хрумвания за това по какъв начин да украсите стаята си с пана вижте в нашата изложба.

 
29 хрумвания по какъв начин да разнообразим дома си с тапети
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР