Ако сте уморени от същата стара рутина да поръчвате храна

...
Ако сте уморени от същата стара рутина да поръчвате храна
Коментари Харесай

Какво е парти с любимите неща

Ако сте изтощени от същата остаряла рутина да поръчвате храна за у дома и да пиете вино с приятелите си всеки уикенд, може да помислите да организирате празненство с обичани неща. Какво тъкмо е това?

Концепцията е елементарна: всеки посетител носи дребен предмет, който съставлява обичаното му нещо, без значение дали е книга, козметичен артикул или сладко прелъщение. Хубаво е авансово да си извършите тематика на празненството, с цел да могат всичките приятелки, които сте поканили да носят тематичен техен предмет до съответна сума, която сте уговорили. След това всички тези обичани техни неща се разменят, посредством игра и всеки се прибира у дома с нещо ново и вълнуващо. Възможностите са безкрайни, а резултатът е занимателно и неповторимо преживяване, което всеки ще запомни.

Едно от преимуществата да опитате нещо ново, като образуване на празненство с обичани неща, е, че може да разбие монотонността на всекидневието. Когато стоим в една и съща рутина, може елементарно да се почувстваме отегчени или без ентусиазъм. Да пробвате нещо ново може да внесе доза неспокойствие и оригиналност в живота ни, което може да бъде от изгода за психологичното ни здраве и благоденствие. Може и да ни помогне да открием нови ползи и пристрастености, което може да докара до персонален напредък и реализация.

Друго преимущество на организирането на празненство с обичани неща е опцията за обществена връзка и обвързване. Като споделят обичаните си неща, гостите могат да научат повече за личностите, усетите и ползите на другия. Това може да докара до нови другарства или да укрепи съществуващите. Освен това актът на замяна на дарове може да бъде занимателен и нехаен метод да покажете благодарност и признателност един към различен. Като цяло организирането на празненство с обичани неща може да бъде превъзходен метод да излезете от зоната си на комфорт, да опитате нещо ново и да се свържете с другите по логичен метод.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР