Ако сте се надявали да видите флагман от LG на

...
Ако сте се надявали да видите флагман от LG на
Коментари Харесай

MWC 2018: LG V30S замества G7 на конгреса в Барселона



Ако сте се надявали да видите флагман от LG на Международния конгрес в Барселона, желанието ви е изпълнено... ненапълно. Вместо да показа упования G7, корейската компания донесе V30S ThinQ - актуализирана версия на V30 с акцент върху изкуствения разсъдък. V30S има екран, чип, батерия и камера - идентични с предшественика си, само че RAM паметта е увеличена до 6GB , а вградената - до 128GB . Нови са цветовете, в които ще се предлага устройството - платинено сиво и мароканско синьо.

Според LG новите AI логаритми усъвършенстват функционалността на V30S във всички сфери, само че най-много при потреблението на камерата. При пускане на приложението за фотоси потребителите виждат AI Cam логаритъма, който проучва в действително време обектите в кадър. След като разпознава какво тъкмо снимате, AI предлага подобаващи настройки, според от цветовете, осветлението и контраста сред обособените детайли.

AI триковете на V30S се простират и оттатък фотосите - Q-Lens да вземем за пример автоматизирано разпознава QR кодове и дава препоръки и магазини за съответния сканиран артикул. С новите AI функционалности в телефона, Гугъл Assistant има по-дълбока интеграция и може да прави повече неща. Важно е да се означи, че AI логаритмите се извършват в самия телефон, а не на далечен сървър. Все още не е ясно какъв брой ще коства телефона, само че доставките стартират от идващия месец .
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР