Ако сте попадали на моделите от лейбъла Pringle of Scotland,

...
Ако сте попадали на моделите от лейбъла Pringle of Scotland,
Коментари Харесай

28 модни находки от колаборацията на H&M с Pringle of Scotland

Ако сте попадали на моделите от лейбъла Pringle of Scotland , сигурно сте се влюбили в някой от техните типичен, само че толкоз красиви пуловери, които събират сред ромбовете си цялата хубост на Острова. Но в случай че не сте, на драго сърце ви каним на едно фешън странствуване, тъй като новата колаборация на е точно с Pringle of Scotland . И в случай че още не можем изцяло да се настроим на есенна вълна, то тази сбирка ни оказва помощ нетърпеливо да сменяем тишъртите с меките и топли пуловери на ромбове, които също така се завърнаха на гребена на трендовете от стилния подиум.

Затова в основната роля виждаме неща като принт на каре и жакард, присъщи за марката, само че несъмнено, с ново, по-съвременно звучене. Сред главните модели е пуловер с пачуърк резултат, съчетващ ретро ромбове с едра вълнена плетка. В must have листата ни влиза и късият пуловер с обло деколте и необятни ръкави, който можем да носим както с обичаните си джинси, по този начин и с. Допълваме го с плетена рокля с цип, комфортен суитшърт и зимни шапка и шал, където акцент е логото на Pringle of Scotland .



Цветовете също ни придвижват нехайно в есента с комбинацията от горчица, топло кафяво и сиво, както и с неочакваните проблясъци на неоново жълто. Колекцията съчетава материи като резистентен рециклиран полиестер и органически памук с вълна и вискоза. И с цел да зарадва особено феновете на кучетата, в нея има и пуловери и за домашни любимци в същите цветове и принтове. Май това ни прави още по-нетърпеливи, нали?

Pringle of Scotland има доста колаборации, само че последната с H&M бе изключително вдъхновяваща. Винаги търсим нови способи да демонстрираме голямото си завещание. Надяваме, че този нехаен и състезателен прочит на фамозните ни ромбове и плетива ще зарадва както досегашните ни клиенти, по този начин и почитателите на H&M от целия свят “, споделя Кейт Уолъс, бранд шеф на Pringle of Scotland.

„ Партньорството с Pringle of Scotland – бранд с по този начин богата и впечатляваща история – бе ужасно преживяване за дизайнерския екип на H&M. Успяхме да преработим исторически принтове и жакарди, с цел да им придадем младежко и спортно звучене. При това ги съчетахме с рециклиран полиестер, вълна и органически памук! Нямам самообладание да проследя и по какъв начин нашите клиенти ще съчетаят моделите в личния си жанр “, споделя Мария Остблом, основен дизайнер дамски дрехи в .

И до момента в който очаквате 3 октомври, когато сбирката ще бъда налична в магазините в целия свят и онлайн на hm.com, можете да си набележите модели от нашата специфична селекция.



С поддръжката на H&M

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР