Ако сте мислели, че Джуд Лоу не е това, което

...
Ако сте мислели, че Джуд Лоу не е това, което
Коментари Харесай

Джуд Лоу се завръща, и то как!

Ако сте мислели, че Джуд Лоу не е това, което беше, помислете още веднъж. На 46 години той се завръща, и то със силата си от „ Талантливият мистър Рипли “ и „ Студената планина “. През 2011 година имаше някакви подозрения по отношение на хода на кариерата му, след това - няколко години пауза, само че след това пристигна „ Младият папа “, а оня ден и тази фотография... Джуд (като папа Пий XIII) в бели плувки Speedo за новия сезон на „ Младият папа “, който се снима сега. Като изваян, с луксозен загар и неоставящ нищо на въображението – по този начин се минава през междинната възраст!

Актьорът се завръща в сериала на Сорентино в ролята на папа Пий XIII – силно закостенял, хубав, мистериозен папа със странни сънища и дейности. Който е гледал първия сезон знае, че този сериал не е като останалите, а папата е извънредно чудноват, неприветлив и в това време привличащ облик.

Какво значи този кадър за историята на героя Пий XIII – не е ясно (може просто да е следващият му сън), само че пък е ясно, че Джуд наподобява като първия папа, минал през CrossFit. Бялото несъмнено е цветът на Светия отец, тъй че е ясно за какво плувките му са бели. Посрещането му (с волейболни топки, вместо с маслинови клонки) се случва на плажа във Венеция. 



 
Рим на длан. Декорите в " Младият папа "
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР