Ако сте изправени пред предизвикателството дълго време да размеквате твърдото

...
Ако сте изправени пред предизвикателството дълго време да размеквате твърдото
Коментари Харесай

Твърдото краве масло ще омекне за секунди с този трик

Ако сте изправени пред предизвикването дълго време да размеквате твърдото краве масло, откакто сте го извадили от хладилника, то ще оцените този трик. Вече няма да ви се постанова да чакате, до момента в който маслото премине в омекнало положение: заменете спокойното очакване в интензивно деяние!

Маслото може бързо да стане меко и топло – това е значимо за приготвянето на доста ястия, в това число и елементарните сандвичи. За тази цел ще ви трябват найлонов плик и точилка.

Как бързо да размекнете даже и най-твърдото краве масло Тази концепция ще ви хареса!

Как да размекнете маслото?  

Не е належащо маслото да се стопява на водна баня или в микровълнова печка: първо, тъй като е доста мъчно да се улови моментът, когато маслото към този момент е топло, само че не стартира да се стопява. На второ място, лишава доста повече време. Просто сложете парче студено, твърдо краве масло в пакета.

Сега просто би трябвало да започнете да удряте маслото в пакета с точилката! То незабавно ще стане меко, елементарно ще се популяризира върху хляба и ще се трансформира в пълноценна съставна част за всяко ядене.
 Никога не вдигайте на номера с тези първи три числа, ще платите солени сметки Никога не вдигайте на номера с тези първи три числа, ще платите солени сметки
През последните седмици има нова вълна от измами с импулсни телефони - търси ви чужд номер от страна с незнаен код. Внимавайте...

Погледнете видеото, което ще ви помогне да не прекарвате непотребни минути, чакайки маслото да стане меко.

 Има още един превъзходен метод да накарате маслото да бъде меко и топло. Изсипете вряла вода в чаша, излейте я и допрете парчето масло до горещата чаша. То бързо ще промени температурата и консистенцията си.

 



Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР