Ако сме редовни потребители на социалните мрежи, няма как да

...
Ако сме редовни потребители на социалните мрежи, няма как да
Коментари Харесай

Нова порция ревност от Бионсе

Ако сме постоянни консуматори на обществените мрежи, няма по какъв начин да не сме попадали на една паметна фотография със следния сюжет - Джей Зи си гледа телефона по време на баскетболен мач, а Бионсе ловко наднича в екрана му. Признаваме си, и ние го вършим...

И някак получихме дежа-вю сега, в който видяхме последните фотоси на звездната двойка. Отново на първия ред на баскетболен мач. Само че този път мотив за много любопитните погледи на Бионсе стана не смарт телефонът на брачна половинка й, а изкусителна хубавица, която има смелостта да си приказва с рапъра, до момента в който тя седи посред им.

Дамата е Никол Къран и е брачна половинка на притежателя на баскетболния Голдън Стейт Уориърс, който наблюдаваше тима си на прилежащия стол. Облечена предизвикателно, усмихвайки се и употребявайки някои женски техники, в началото можем да се заблудим, че Никол Къран флиртува с Джей Зи пред погледа на Бионсе .
 Снимка 427795

И то какъв взор - напряко тръпки да те побият... Все отново, оправдаваме Би, тъй като доста добре знаем историята на брачна половинка й като кръшкач. И сигурно си има едно мислено, когато той приказва с други дами , даже и в нейно наличие. Случката несъмнено е занимателна и забавна, само че не по-малко забавно е и какво се е случило след нея.

Къран е безапелационна, че не е флиртувала с рапъра, а просто го е попитала дали желае нещо за пиянство. Шумната конюнктура пък я е принудила да се наведе малко по-близо, с цел да чуе поръчката. Джей Зи и Бионсе бяха специфични посетители на притежателя на отбора и брачната половинка му и това е нормално гостолюбие, нищо повече.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Colorful Roots© LLC (@colorfulrootz) на Юни 7, 2019 в 5:26 PDT

Версията на Къран обаче не съумя да смекчи рецензиите по неин адрес, които се появиха в обществените мрежи. Мнозина я укориха за държанието й, а други стигнаха и по-далеч, отправяйки смъртни закани , написа Dali Mail.
 Бионсе, Uber и по какъв начин певицата завоюва 300 милиона за секунда
Как Бионсе завоюва 300 милиона за секунда

В какво вложи сумата

Това принуди Къран да закрие профилите си в обществените мрежи, до момента в който измисленият скандал утихне.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР