Ако случайно ви попитаме кое е първото нещо, което искате

...
Ако случайно ви попитаме кое е първото нещо, което искате
Коментари Харесай

5 храни, които ще ви поддържат енергични през целия ден

Ако инцидентно ви попитаме кое е първото нещо, което желаете заран, секцията за мнения ще бъде залята с чай и кафе като отговори. Защото в края на краищата всички желаят зареждане с сила най -напред заран и какво по -добро от чаша с обичаната ви напитка. Въпреки това, доста специалисти не предлагат да се пият топли питиета на празен корем, вместо това човек би трябвало да стартира деня с чаша вода, последвана от сушени плодове.

Но даже в случай че по някаква причина не можете да се откажете от тази гореща чаша, въпреки всичко би трябвало да сте нащрек за храни, които могат да ви поддържат енергични през целия ден, изключително когато работата от офиса се възобновява последователно. Всъщност, с цел да ви помогнем с търсенето, ето 5 храни, които ще ви заредят с сила и ще ви оказват помощ да бъдете енергични през целия ден.

Банани

Те са богати източници на калий, витамин В6 и комплицирани въглехидрати. Тази функционалност прави бананите богат източник на сила. Консумирането на 2-3 банана дневно и в придвижване няма  да ви разреши да се уморите.

Кафяв ориз

Като необикновен източник на фибри и витамини, кафявият ориз ви засища за дълго време и контролира равнищата на кръвната захар, защото има невисок гликемичен показател. Това основава задоволително сила, с цел да може тялото да остане пламенно.

Мазна риба

Мазните риби са богат източник на омега мастни киселини. Сьомгата и рибата звук се вписват най -добре в листата с храни, които може да консумирате. Те са богати на витамин В12, който работи с фолиева киселина за контролиране на алените кръвни кафези и кара желязото да работи по -добре.

Яйца

Те се смятат за гориво за целия ден. Яйчните белтъци са богати на протеини, които ви поддържат мощни и дейни през целия ден. „ Яйцата съдържат аминокиселина, наречена левцин в обилие, която оказва помощ при разграждането на мазнините, с цел да създава непрекъсната сила.

Ядки

Те са невероятни източници на въглехидрати, фибри и омега 3 мастни киселини. Орехите, кашуто и бадемите са едни от най -разпространените. Те вземат участие в повишението на енергийните равнища и дават на човек силата работи неуморно през целия ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР