Ако след поредният горещ и безгрижен уикенд ни се налага

...
Ако след поредният горещ и безгрижен уикенд ни се налага
Коментари Харесай

10 елегантни стайлинг идеи за тази седмица

Ако след следващият парещ и нехаен уикенд ни се постанова да се върнем в офиса, няма да се разделяме изцяло с ваканционното въодушевление и ще комбинираме бяла ленена риза с бял или бежов панталон. Те ще ни дадат нужния комфорт в дните, в които заран грее слънце, а следобяд вероятността от превалявания от време на време съществува. Ризите в синьо райе също са ни обичани, тъй като можем да ги носим както с дънки, по този начин и с. 
               

В лятната работна седмица харесваме и комбинацията от цветна риза с принт и пола, допълнена от изящни бижута и елегантна чанта (подходящи находки постоянно откриваме на ). Блузите, които разголват раменете също влизат в must have листата за идващите дни, даже и в случай че ги обличаме единствено за следработните мигове на по коктейл с другари. За тогава не забравяme за роклите вид „ елек “ и за късите, някои от които разрешават да бъдат носени и в офис среда.
               

Няма да се разделяме и с красивите женствени мини и миди рокли, едноцветни или на фини флорални принтове, които носим и със сандали и с кецове, които ни придвижват на обичани далечни места, само че са съвършени и за градския ни летен.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР