Ако си имате работа с други хора споровете са неизбежни.

...
Ако си имате работа с други хора споровете са неизбежни.
Коментари Харесай

Как да спечелите какъвто и да било спор с всеки знак на зодиака?

 Untitled-11

Ако си имате работа с други хора разногласията са неизбежни. Никой не може да координира всичко от самото начало по този начин,  че да знае по какъв начин да завоюва спор с всеки знак на зодиака, затова  този текст може да ви е единствено от изгода!

Овен

Овенът може да се разкрещи на всеки, който се пробва да го разисква. Логиката също не работи; този знак е необикновено твърдоглав и лоялен на своята позиция.

Ако можете да ги накарате да мислят, че промяната на мнението им е тяхно  лично решение, ще имате доста по-голям късмет да спечелите разногласието. Но не очаквайте да признаят, че сте спечелили. Ако разногласието ви отиде прекомерно надалеч бъдете готови за това, че Овенът може да ви нападне с юмруци.

Телец

В спор с Телците е най-добре да се позовете на техния здрав разсъдък (особено в случай че можете да им покажете, че вашият вид им е  финансово изгоден) или към физическите усеща: хубостта и удоволствията са слабите места на Телец.

Близнаци

Достатъчно елементарно можете да накарате Близнаците да се съгласят с вас, само че това не значи, че сте спечелили нещо. Те също по този начин елементарно ще се съгласят и с противоположната позиция, когато някой различен я предложи.

 спор

Скорпион

Разумни игри, полуправдиви и фантастични скокове не  работят със Скорпионите. По-лошо –  те ще изгубят всяко почитание към тези, на които им харесва това. Изразете същинските си усеща и претекстове. Не се опитвайте да доукрасявате нищо. Скорпионът постоянно ще има свое лично мнение, само че в случай че можете да спорите с тях почтено, е доста евентуално да се   опитат да удовлетврят вашите потребности, както и техните лични.

Стрелец

Стрелците знаят   по малко за всичко, само че рядко са специалисти по всяка тематика. Те обичат да се учат. Стрелците обичат да спорят с тези, които могат да им обяснят защо  бъркат и да им оказват помощ да схванат повече по съответния въпрос.

Козирог

Козирогът няма време за глупави пререкания. Ако казусът не е директно обвързван с това, върху което работят, те в действителност не се интересуват кой е прав или неправ. Ако обаче тази тематика ги визира, имате добра опция да ги накарате да поправят проектите си или да трансформират своите цели. Обяснете им, че пътят ви е по-ефективен или ще даде по-добри резултати в дълготраен проект и те безусловно ще се съгласят.

Водолей

Преди да започнете да спорите с Водолей, уверете се, че разбирате неговата позиция. Те са склонни да гледат на нещата от разнообразни ъгли, тъй че може да се окаже, че  нямате защо да спорите.

Риби

Споровете толкоз разстройват и огорчават Рибите, че евентуално ще се съгласят с всичко, единствено с цел да го спрат. Те могат да  усещат непознатия яд и прочувствен стрес и да го възприемат като част от себе си. Това ви дава преимущество в разногласието с Риби. Ако можете да изразите същинските си усеща по съответен въпрос и да им позволите да видят по какъв начин ви боли, те най-вероятно ще се откажат от разногласието.

Още по тематиката:

3 цитата, които идеално характеризират вашия зодиакален знак!

 

Овен 1. Страхът е реакция, смелостта –  решение. (У. Чърчил) 2. Да постъпваш незаслужено е най-голямото зло. (Платон) 3. Да игнорираш злото – значи да станеш съизвършител в него. (М.…

Цялата публикация

Ангел като Везни или дявол като Скорпион? Вижте какъв сте съгласно вашия зодиакален знак!

 

1. Везни Повечето астролози дефинират Везни за най-чистия  от всички знаци на зодиака. Те са правилни и изящни, а също по този начин не губят надзор над себе си в каквато и…

Цялата публикация

Мистерията на Годишните цикли на любовта- нумерология

 

В развиването на нашите усеща, както и във всичко, което съществува на планетата, има цикли. Един цикъл е еднакъв на девет години. Човешкият живот е разграничен на цикли от по…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР