Ако ще се използват квалификациите репресии тормоз и други по

...
Ако ще се използват квалификациите репресии тормоз и други по
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Ако ще се използва квалификация като репресии - представете доказателства

" Ако ще се употребяват квалификациите репресии тормоз и други по време на избори, представете конкренти доказателства ", това съобщи вътрешният министър Бойко Рашков по време на чуването му пред Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред към Народното събрание в отговор на въпрос от страна на Движение за права и свободи.

" Казвате, дайте материали за упражнено принуждение...как да ги дадем откакто в Министерство на вътрешните работи няма такива данни. Този политически метод не е подобаващ. Ако някой има съответни обвиняване, дано бъде по този начин добър да показа обстоятелствата ", безапелационен беше той.

" Целта на дейностите, които са били планувани по време на изборите са за съблюдаване на законноста. Едва ли не Министерство на вътрешните работи са тръгнали на война с българските гласоподаватели. И в този смисъл споделям, че това не въздейства добре на имиджа на България ", сподели още Рашков.

" Мигрантския напън е в пъти намалял по отношение на последните 3-4 месеца. Една от аргументите е, че времето не е уместно за такива деяние. Все отново би трябвало да се регистрира, че натискът е по-слаб по отношение на зимите в предходни години ", сподели вътрешният министър във връзка мигрантския напън върху България.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР