Ако шампион на България стане ЦСКА - София или Лудогорец,

...
Ако шампион на България стане ЦСКА - София или Лудогорец,
Коментари Харесай

ЦСКА - София и Лудогорец поставени на старта в ШЛ, но след това става страшно

Ако първенец на България стане ЦСКА - София или Лудогорец, то той ще е подложен в първия прелиминарен кръг на ШЛ, пресметна Sportal.bg .

“Червените ” са с коефициент 13.000, а разградчани - с 21.000. Той им обезпечава по-приемлив съперник на старта. Засега са ясни три от възможните противници - Валмиера (Латвия), Ларн (Северна Ирландия) и Хамрун (Малта). При липса на шанс в жребия е допустимо българският първенец да се изправи още на този стадий пред мъчно затруднение като Хекен (Швеция) или пък Фарул, който води в румънското състезание и е със съществени шансове да завоюва купата.

При триумф на нашия първенец, в случай че той е Лудогорец, на 90% ще е подложен и във втория прелиминарен кръг. Не по този метод стоят нещата с ЦСКА - София. Шансовете на “червените ” да попаднат в урната на любимците за този стадий на конкуренцията са доста по-малки, само че въпреки всичко съществуват. Всичко обаче зависи от развиването в борбите за купите на Унгария, Полша, Румъния, Чехия, Дания и още няколко шампионати в Европа.

Ако футболистите на Саша Илич се озоват при непоставените, тогава е прекомерно евентуално да се изправят против Галатасарай или Фенербахче, Динамо (Загреб), Копенхаген, Славия (Прага), Ференцварош или някой различен отбор от този диаметър още във втория прелиминарен кръг на ШЛ.

За да влезе българският първенец в групите на ШЛ, той би трябвало да преодолее четири съперника.
 Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg " Домът на почитателите " за огромното дерби сред ЦСКА - София и Левски
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР