Ако се влюбите в Стрелец, бъдете готови да се насладите

...
Ако се влюбите в Стрелец, бъдете готови да се насладите
Коментари Харесай

Какво могат да очакват жените от мъж Стрелец в любовта?

 Untitled-11

Ако се влюбите в Стрелец, бъдете подготвени да се насладите на някои от най-хубавите моменти в  си! Типичната специфичност на Стрелеца, управителен от Юпитер, е непрекъснатото му предпочитание да открива истината!

Стрелецът ще ви даде всички учредения да го обичате: той е мечтател и образован събеседник. Той също по този начин е идеалист и малко мъдрец, от време на време може да наподобява като малко момче, което се нуждае от някой, който да търси от самото начало. Той може да бъде най-хубавият ухажор, сателит и другар, който в миналото ще срещнете. Той постоянно ще бъде до вас с цел да ви развесели, когато се почувствате зле.

   стрелец

Той се интересува прекомерно от всичко, което се случва към него, и постоянно задава прекалено много въпроси. Както беше казано по-рано, той е доста сходен на любопитно дете. Освен това Стрелецът е човек, който може да обича единствено това момиче, което  има  същото равнище на просветеност!

За Стрелеца свободата е всичко. Той не обича да бъде привързан с вериги. Трябва да му дадете задоволително персонално пространство и той несъмнено ще   бъде с вас вечно! В същото време той с подготвеност ще ви даде независимост, в случай че сте почтени с него.

А ето какво би трябвало да избягвате непременно!

Момичето: Скъпи, ти  обичаш ли ме?

Мъжът – Стрелец (гневно): по какъв начин може да ми задаваш такива  странни въпроси? Не знаеш ли какво изпитвам към  теб?

Така че би трябвало да запомните, че той постоянно е почтен с вас и възприятията му са същински. Ако го попитате дали в действителност ви обича, ще го раздразните! Ако ви харесва, той сигурно няма да се опита да го скрие. Стрелецът не обича да крие същинските си страсти!

Този човек има доста великодушна ръка и ще похарчи доста пари, с цел да ви направи щастливи. Можете да сте сигурни, че той ще ви прави великодушни сърпрайзи и скъпи дарове! Не, той няма да чака нищо в подмяна, с изключение на личната си независимост.

Стрелецът е един от най-чувствителните и любящи хора, на които можете да разчитате. За него любовта е честност; и в последна сметка осъзнава, че това е и честност. Той е буен, радостен и подготвен да отиде на всичко, единствено с цел да ви види щастлива! Веднага щом се влюби във вас,  той ще се трансформира в същински, мощен и лоялен сътрудник.

Жена, която е влюбена в мъжа –  Стрелец, евентуално ще му елементарни съвсем всичко, тъй като ще й даде необикновен подарък – същинска и почтена обич!

esotericblog

Още по тематиката:

*                                                                                         *                                                                              *

На какъв брой години за пръв път се влюбват Овен, Телец и Близнаци?

 

Това са  трите знака на зодиака, при които любовта идва най-рано. Овен (до 7 години) При този знак на зодиака възприятията идват най- рано и такава  обич има доста форми.…

Цялата публикация

Cynthia Evans: Горчивата истина за „ мислителите “ с сензитивно сърце!

 

Ако обичате прекомерно доста да мислите, то най-вероятно вземете мнението на другите прекомерно покрай сърцето си, пробвайки се да разберете какво в действителност желаят да кажат. А в случай че имате също…

Цялата публикация

Коя жена от зодиака коства най-скъпо на мъжете?

 

6-то място – Рак Преди да започнете да ухажвате това момиче, би трябвало да определите вашите планове: в случай че те не са съществени, тогава можете да започнете не с празни джобове, а…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР