Ако сънуваш, че вали сняг не тогава, когато трябва/в неподходящ

...
Ако сънуваш, че вали сняг не тогава, когато трябва/в неподходящ
Коментари Харесай

Присъни ли ти се сняг, това означава...

Ако сънуваш, че вали сняг не тогава, когато трябва/в несъответствуващ сезон/ - не е на хубаво,вещае неприятности и катаклизми.

Видиш ли преспи от сняг - значи горест и тъга на душата ти.

Паднеш ли върху снега - шансът ще ти изневери.Чистиш ли сняг - пази се от болест.

Разхождаш ли се измежду снегове - пази си здравето. Ядеш ли сняг - ще се трудиш на вятъра. Вали ли сняг, когато му е време /през зимния сезон/ - богата годишна продукция и триумф.

Ако видиш на сън през зимата да вали сняг - не е неприятно, обикновено е за сезона. Но в случай че видиш подобен сняг през различен сезон - за земеделците - изобилие, за военните - крах.

Ако сънуваш, че вали сняг - лека болест ще имаш.

Ако ти се присъни, че правиш снежни топки и се биеш с тях - глупави действия ще те занимават.

Сняг видиш ли насън, ще изникне спомагателна работа

Снегът насън предвещава богата годишна продукция, само че в случай че вали сняг през лятото-очаквай страшни естествени катаклизми; в случай че сънуваш преспи от сняг-тъга ще те налегне; в случай че насън паднеш върху сняг-щастието в любовта ще ти изневери; бродиш ли насън из снежно пространство-неизвестност; в случай че чистиш сняг с лопата-чакай болест; в случай че ядеш сняг насън-правиш напразни старания.

Сняг в случай че сънуваш, значи смях. Сняг без време - грозна работа. Сняг на огромни преспи - ще те огорчат. Сняг с време в случай че сънуваш, че пада - изобилие. Сняг, че газиш - ще изпаднеш в затруднено състояние. Сняг, че вали, в случай че сънуваш, ще прекараш лека болест. Сняг, че правиш на топки и се биеш с тях, ще те занимават с глупави действия. Сняг че те затисне, значи ще се притесниш доста, само че след това ще се зарадваш. Сняг, че ядеш - значи да станеш от леглото си и да пиеш нещо малко.

Ако сънувате сняг - това известява грижи и мъка; в случай че вали сняг през лятото - очаквайте страшни естествени катаклизми; в случай че е през зимата - плодородие; в случай че той е на преспи - ще ви налегне тъга; в случай че паднете на него - щастието в любовта ще ви изневери; в случай че бродите в снежно пространство - неизвестност; в случай че го чистите с лопата - чака ви болест; в случай че го ядете - полагате напразни усилия; в случай че газите в него - ще изпаднете в затруднено положение; в случай че вали мощно - ще прекарате лека болест; в случай че го вършиме на топки и се биете с тях - ще се заемете с глупави постъпки; в случай че той ви затисне - доста ще се притесните, само че след това ще се зарадвате.

И най-после – присъни ли ни се сняг, несъмнено наближава Коледа!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР