Ако разгледаме този казус, той наистина е скандален. Тук не

...
Ако разгледаме този казус, той наистина е скандален. Тук не
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Членовете на Съвета на директорите, освободили Караганева, нямат нищо общо с ГЕРБ

Ако разгледаме този проблем, той в действителност е абсурден. Тук не става въпрос за никакви политически разчиствания. Считам, че тези трима души, които са си поставили подписите под това решение, ясно осъзнават, че то предстои на правосъден надзор минимум при вписването в комерсиалния указател. На първо място, това че изпълнителният шеф госпожа Караганева еднолично подписва контракти, без да има компетенции от съвета на шефовете, добави Атанасова.

Аз направих инспекция и се оказа че има разгласен конкурс от Министерство на стопанската система през месец август в края му - 28-и, за набиране по документи на членове на Съвета на шефовете на тази Държавна консолидационна компания. До 7-и септември е бил срокът да се подават документи, до 7-и септември евентуално госпожа Караганева в период подава своите документи, на 8-и септември тя е определена към този момент за член на Съвета на шефовете, а на 10-и септември е вписана по най-бързия начин в комерсиалния указател от служебния кабинет, сподели още Атанасова.

За един месец, през какъвто интервал госпожа Караганева безусловно значи ръководи, допуска се, че Съветът на шефовете е открил, че тя е вземала еднолично решения, от които са произтичали освен заключения, само че и последици, които би трябвало да бъдат вписвани и те са ги открили. Госпожа Караганева еднолично е подписвала съглашения с друг текст от утвърждение, съобщи Десислава Атанасова.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР