„Ако Радев обладае изпълнителната власт, няма да е добре за

...
„Ако Радев обладае изпълнителната власт, няма да е добре за
Коментари Харесай

Методи Андреев: Втрещен съм, че Първо главно поема властта във Външно. Новата външна министърка или е глупачка, или е зависима

„ Ако Радев обладае изпълнителната власт, няма да е добре за никого, имам вяра, че осъзнават този риск “, разяснява пред Faktor.bg първият началник на Комисията по досиетата Методи Андреев.

„ Ако би трябвало да отговоря шеговито - Първо основно заменя Втора основно, предходните бяха от там. Но протичащото се е голям гаф за това ръководство, само че това се е случвало и през целия преход. Абсурдно е едно ръководство, което е изкарало пред скоби продължение на смяната и борбата с корупцията, да работи с компрометирани фрагменти. Така нито смяната ще продължи, нито борбата с корупцията ще завърши. Държа да напомня, че корупцията и базата на българската мафия са внедрени в страната точно от фрагментите на някогашната Държавна сигурност по руски и съветски модел “, безапелационен е той.
свързани новини159096преди 12 часа
За Андреев, да заявяваш през днешния ден, че искаш да унищожаваш корупцията като социална заплаха и да назначаваш на значими постове във Външно министерство фрагменти на Държавна сигурност, е нонсенс.

По думите му във Военното разузнаване и Първо главно управление (на ДС) работиха против Западните демокрации.

„ Абсурдно е хора, които заемат постове основен секретар на министерство, началник на кабинета на министъра и негови съветници да образуват политиката на европейска България към сътрудниците ни, това е перверзия “, съобщи Андреев.

Той не има вяра, че младата министърка сама си е избрала съветниците.

„ Абсурд, с изключение на, в случай че не е герантофилка. Как може да назначиш хора, които са 30 - 40 години по възрастни от тебе самия. Външната министърка или е глупачка, или е подвластна, или просто саботира самото държавно управление, като настройва хиляди жители против незапочналото още ръководство на „ Продължаваме промяната “, споделя той.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР