Ако през пролетта зеленото и бяха най-голямото ни вдъхновение за

...
Ако през пролетта зеленото и бяха най-голямото ни вдъхновение за
Коментари Харесай

21 идеи за маникюр, с които сме готови да посрещнем лятото

Ако напролет зеленото и бяха най-голямото ни ентусиазъм за маникюра, то в този момент сме подготвени да посрещнем лятото с нещо друго. Готови сме да се хвърлим в дълбокото, тъй като точно по-наситените и тъмни нюанси на синьото се оформят като една от водещите трендове в летния маникюр, която ние сигурно бихме пробвали.

Този натоварен и грациозен колорит, напомнящ на нощното синьо и цвета на морското дъно, към този момент завладява нюз фийда ни в Инстаграм и го виждаме под разнообразни и много забавни форми. За да се откроим с безукорен, наситеното синьо би трябвало да бъде отмерено разпределено, защото колкото по-тъмен е нюансът, толкоз повече ще контрастира с кожата, правейки всички недостатъци по-очевидни.
 Тате ще си купи кола, но различен път: рецесията в автомобилната промишленост 20 май 2022 | Автомобилната промишленост заема огромен дял от международната стопанска система макар проблемите със свръхкапацитета...
Освен това основата би трябвало да бъде готова по допустимо най-хубавия метод: мощно пигментираните цветове са склонни да проникват в нокътя и могат да оставят грозни петна. За да избегнете това, не се колебайте да нанесете няколко пласта основа за лак. За край ще бъде задоволителен доста бляскав топ лак, с цел да накара наситеното синьо да изпъкне и да направи маникюра в действителност. Синьото обаче може да се употребява и единствено за украшения върху безцветна основа, като имате цялостна независимост – от точки до цветя, а за какво не и дребни морски талази.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР