Ако подозирате половинките си в изневяра, вероятно търсите издайнически признаци

...
Ако подозирате половинките си в изневяра, вероятно търсите издайнически признаци
Коментари Харесай

Френският акцент привлича кръшкачите

Ако подозирате половинките си в невярност, евентуално търсите издайнически признаци в дейностите или държанието им. В търсенето може да помогне изследване, разкриващо избрани желания на кръшкачите, написа в. "Дейли експрес ".

Допитването, осъществено от канадския уебсайт за извънбрачни запознанства Ашли Медисън, демонстрира, че представителите на двата пола, които поставят рога на половинките си, имат желания към акцента.

Проучването разкрива, че кръшкачите намират за най-секси френския акцент, посочен от 19 % от потребителите на уеб страницата. Следват английският и ирландският акценти с по 15 %.

Търсачите на извънбрачни афери могат да бъдат привлечени и от американски акцент (9 процента), съветски (8 процента), италиански (8 процента), шотландски (5 процента), испански (5 процента), австралийски (3 процента), африкански (3 процента), близкоизточен (3 процента).

Имайки поради репутацията на французите като на видни любовчии, а на френския като на езика на любовта, не е чудно, че съответният акцент е най-привлекателен за кръшкачите, означават от уеб страницата.

Допитването е открило също, че близо 72 % от прелобюдейците харесват повече когато някой приказва с избран акцент, в сравнение с съответния роден език.

Въпреки че оказва привличащ резултат, близо 90 % от участниците в анкетата признават, че законните им половинки не имат непознат акцент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР