Ако почиствате редовно праха, пускате прахосмукачка и минавате пода с

...
Ако почиствате редовно праха, пускате прахосмукачка и минавате пода с
Коментари Харесай

Изсипете малко кола в тоалетната и вижте какво ще се случи след това

Ако почиствате постоянно праха, пускате прахосмукачка и минавате пода с препарат, то вие няма по какъв начин да си гарантирате, че в дома ви не ще се усещат неприятни миризми. Случвало ли ви се е да попаднете в обстановка, в която на всички места към вас е съвършено чисто, а от тоалетната се носят зловонни миризми?

Това е едно свръх неприятно събитие, което се опитваме да отстраняваме, само че единствено препаратите се оказва, че не са задоволително дейно оръжие.

Ние сме последователи на лесните и простички трикове, с помощта на които човек може да реши всеки проблем, обвързван с поддръжката на своето жилище. Бързаме да ви споделим една хитрост с кола, която ще реши сериозен проблем, обвързван с поддръжката на тоалетната.

Трикът с кола, който милиони хора пробваха
Ще ви разкажем на първо време за една примес, която съставлява същинска бомба, способна освен да убие бактериите, само че и да освежи тоалетната и банята.

Първо започнете с подготовката на сместа. Ще са ви нужни 4 с.л. лимонена киселина, ½ ч.ч. сода за миене, ½ ч.ч. сол, 1 с.л. сапун, който авансово сте рендосали, няколко капки етерично масло по ваш избор и 1 с.л. натриев поликарбонат. Ще ви е по-удобно, в случай че на разположение имате бутилка с разпръсквач, с която да напръскате хамамелис върху сместа.
 Какво се случва, когато хвърлите скилидка чесън в тоалетната паница, преди да заспите Какво се случва, когато хвърлите скилидка чесън в тоалетната паница, преди да заспите
Почистването на тоалетната паница изрично не е едно от нещата, с които домакините обичат да си запълват времето. Дори бихме споделили,...

Когато сместа стане задоволително твърда, оформете топчета и ги оставете да изсъхнат. Те ще съумеят да почистят сносно тоалетната и да отстранен всички бактерии от това място.

Друг е въпросът, че петната, които са се образували с времето няма по какъв начин да се заличат единствено с това. Ето тук се появява колата и избавя ситуацията. Не е случайност това, че съставката е с фундаментално значение при осъществяването на днешния трик.

От вас се изисква да изпразните казанчето и да го напълните с бутилка кола. В напитката се съдържа киселина, която ще разгради петната и от тях не ще има и диря. Оставете за една нощ и по-късно изплакнете с чиста вода.

Това е всичко, което да извършите, в случай че желаете целият ви дом да ухае на прохлада и на всички места към вас да се усеща уют и непорочност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР