Ако планирате да изчистите тялото си от натрупани токсини, да

...
Ако планирате да изчистите тялото си от натрупани токсини, да
Коментари Харесай

Черна лимонада – чудотворна напитка, която възстановява целия организъм

Ако планирате да изчистите тялото си от насъбрани отрови, да получите повече сила и да се чувствате по-добре, тази напитка е за вас.
Лимонадата е обичана лятна напитка за мнозина, освежава и е доста вкусна, само че когато добавите деен въглен, ще получите съвършена напитка за прераждането на целия организъм. Благодарение на дейния въглен тази запарка придобива черен цвят, до момента в който усетът остава неизменен.

Черната лимонада почиства тялото от отрови, почиства черния дроб и намалява холестерола. Помага при отичане, газове и аерофагия (несъзнателно усвояване на въздух по време на хранене) и кожни проблеми. Той контролира работата на храносмилателния тракт и по този метод форсира метаболизма, което води до загуба на тегло.

Активният въглен се получава посредством разрушителна филтрация на материала от разнообразни билки и кора на кокосовия орех и има абсорбиращи свойства, тъй че отстранява нездравословните субстанции и отрови от тялото.

Съставки:

– сок от половин лимон или лайм
– чаша минерална или кокосова вода
– половин чаена лъжичка деен въглен

Получаване:

Сложете лимонен сок и деен въглен на прахуляк във вода. Разбъркайте добре и напитката е подготвена.

Пие се един път седмично, не по-често.

Забележка:

Тази лимонада може да понижи резултата на някои медикаменти. Ето за какво, в случай че приемате медикаменти, би трябвало да се уверите, че има два часа период сред приема на лекарството и пиенето на черна лимонада.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР