Ако пилешката супа не ви помага да се справите с

...
Ако пилешката супа не ви помага да се справите с
Коментари Харесай

Домашни хитрини против грип от цял свят

Ако пилешката чорба не ви оказва помощ да се справите с вирусите, време да опитате нещо ново и… интернационално.

Коварните вируси и грипове се лекуват мъчно единствено благодарение на чайове и супи, само че постоянно е целесъобразно да добавите и такива национални лекове, с цел да не бомбардирате организма си единствено с медикаменти и лекарства.

Топлите (но не и горещи) питиета работят доста добре, когато се разболявате или към този момент заболяването е на разположение. Чаят с джинджифил е измежду най-ефикасните естествени секрети, които ще ви оказват помощ да се възстановите. Какво друго може да опитате, за което едва ли сте се сещали или пък знаете, че работи.

Във Франция пият… Грог (Grog).  Това е топла напитка с вода или черен чай, към която добавяте ром с подправки, лимон, мед и 1 пръчка канела. Алкохолът работи антибактериално (в дребни количества), подправките възбуждат сетивата, до момента в който лимонът, медът и канелата имат също противовъзпалителни свойства.

В Индия пият… Мляко с куркума.  Топлото мляко в композиция с една чаена лъжичка куркума работи противовъзпалително и болкоуспокояващо.

В Испания пият… Чай с чесън.  От хилядолетия чесънът е потвърдено един от най-силните естествени блага, убиващ всички бактерии. Комбинирайте 3 чаши чай с 5 скилидки чесън, с цел да си върнете силите.

 Домашни хитрини срещу грип от целия свят

Във Виетнам пият… Фо (Pho).  Тази странна чорба е композиция от пилешки бульон, сос от риба, джинджифил, чесън, канела, кориандър, карамфил, звезден анасон и захар. Може да се прибавят нудели и месо, само че концепцията е да доставите на организма си ударна доза витамини.

В Португалия пият… Бренди.  Смята се, че тъкмо този алкохол затопля гърдите и в композиция с мед се бори с упоритата кашлица и инфекциите.

В Гърция пият… Смес от билки. В другите региони на страната, комбинацията от билки варира, само че най-често се смесват лайка, канела, карамфил, лимон и вероятно някакъв концентрат.

Лековитата мощ на другите типове мед

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР