Ако овесената каша е вашата закуска, вие вероятно знаете, че

...
Ако овесената каша е вашата закуска, вие вероятно знаете, че
Коментари Харесай

Трик за приготвяне на овесена каша, за да ви засища повече и да отслабвате

Ако овесената каша е вашата закуска, вие евентуално знаете, че тя е превъзходен източник на комплицирани въглехидрати и фибри. За страдание във връзка с протеините нещата не са толкоз позитивни. Половин чаша овес предлага единствено седем грама протеини. Ако желаете да заситите глада си за часове, набирането на протеини е наложително.

Диетологът Стефани Ферари има трик за подготвяне на овесената каша, с цел да усили протеините. " Приготвям овесената каша с мляко, за прибавяне на в допълнение протеини. " Независимо дали употребявате краве мляко, соево мляко, бадемово мляко, кокосово мляко и така нататък, една чаша усилва протеините във вашата закуска с от шест до осем грама.

" Тази закуска е превъзходен метод да започнете деня си и ще ви помогне да останете сити до обяд, тъй че да не преяждате ", споделя Стефани. " Това е страхотна храна за намаляване заради тази причина. "

Можете да добавите още повече протеин, като поръсите с малко семена от чиа, смляно ленено семе или нарязани ядки или като добавите лъжица фъстъчено масло или малко протеин на прахуляк.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР