Ако обичате тази класика за нотките си, имаме една добра

...
Ако обичате тази класика за нотките си, имаме една добра
Коментари Харесай

23 идеи за класически френски маникюр

Ако обичате тази класика за нотките си, имаме една добра вест – тя се завърна в трендовете за есента и ще бъде подобаваща и за идния зимен сезон. Това пък дава причина на тези, които до момента са я подминавали, да опитат нещо ново. И в случай че доскоро търсехме нейна по-интересна и цветна опция, то в този момент се завръщаме към онази фина композиция от и бяло, която постоянно наподобява елегантно.

Това обаче не ви лимитира да добавите характерност в маникюра си. Най-лесно можете да го извършите, в случай че безименият нокът бъде в един цвят. Или навръх него да добавите някоя – изтънчено перо, сладка калинка, малко сърце, геометрична форма. Имате голям избор.

Ако ви следва по-важно събитие (сезонът на сватбите още не е свършил), френският маникюр е извънредно подобаващ, тъй като постоянно стои изтънчено, а и можете да добавите дребни в основата на нокътната плочка. Но още веднъж зависи какво е събитието.

И защото някои занапред ще се завръщат в офиса след летните си отпуски, е добре да подчертаем, че френският маникюр се вписва в офис дрескода точно поради неутралните си тонове. А в концепциите ни ще видите, че без значение дали предпочитате квадратна, или бадемова форма за си, той ще се приспособява елегантно към всяка от тях.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР