Ако нямаш провокация, ако живееш ленно. Ако нищо за теб

...
Ако нямаш провокация, ако живееш ленно. Ако нищо за теб
Коментари Харесай

Христо Мутафчиев: Славата отнема свободата

Ако нямаш провокация, в случай че живееш ленно. Ако нищо за теб не е значимо и не се случва нищо в света ти. Какво ще кажеш? Мисля, че Исус не трябва да се играе. За мен това е сборен облик на всичко, в което човек би трябвало да има вяра, в света, в който живеем. Това сподели актьорът Христо Мутафчиев  пред Мон Дьо в ефира на „ Събуди се " по Нова.

 

Той споделя, че обича живота. Реалният диалог с Бог е, когато затвориш очи вечер, преди да заспиш. Там имам опцията да се помоля. С едно доста простичко нещо: „ Моля ти се, дано има на следващия ден ", споделя Христо Мутафчиев.

 

Той прибавя, че тази молитва, той изпраща към себе си. Когато заран си отворя очите и видя, че съм жив, това значи, че този живот на открито ме чака. Ставам и отивам да го пребивавам. Затова пребивавам леко ", прибавя артистът.

 

По думите му славата е отговорност. Тя ти лишава свободата. Свободата да бъдеш същински, самият ти. Винаги би трябвало да си в рамки, които не можеш да прекрачваш с лекост. Ако нося товар на гърба си като популярност, аз би трябвало да давам образец на децата ", споделя Мутафчиев.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР