Ако ние на Балканите не си помогнем сами, то и

...
Ако ние на Балканите не си помогнем сами, то и
Коментари Харесай

Премиерът: Ако на Балканите не си помогнем сами, и Господ няма да ни помогне

Ако ние на Балканите не си помогнем сами, то и Господ няма да ни помогне.

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила по време на полемиката "Инвестиционен капацитет на Западните Балкани ", която се организира в София.

По думите му министър председателите идват и си отиват, само че страните остават, а самият министър-председател е човек, който обича историята.

„ Винаги би трябвало да помним като страна, това което се направи “, уточни Борисов.

Премиерът напомни, че в Солун се е дала вероятност на България и Сърбия за Западните Балкани. Сега следва тя да продължи.

„ Беше извънредно мъчно “, счита Борисов.

Той уточни, че се работи интензивно в тенденция транспортните коридори – ж.п. линии, пристанища, автомагистрали.

Според министър-председателя ТОЛ системите, които се вкарват във всички страни, подсигуряват, че могат да изплатят заемите.

„ Това, когато го има, аз съм уверен, че Балканите ще бъдат едно от най-хубавите места за живеене в Европа “, уточни Бойко Борисов.

Премиерът попита за какво има толкоз боязън от Западните Балкани, като уточни брутния вътрешен артикул на страните.
Малко под 100 милиарда сумирано доближава сумата, което е позитивно.

„ А в това време това място генерира единствено войни и големи разноски “, счита Борисов, като добави, че ключът към подобряването е постепенно и с разговор, капка по капка да се правят нещата.

Той даде образец с част от тематиките, които ще се обсъдят по време на срещата на върха. Сред тях са нуклеарното съглашение с Иран, Брекзит, войната в Палестина, споровете в Сирия.

„ Всички тези побоища и войни генерират още по-голяма миграционна вълна “, счита Борисов, като пожела ползотворна работа на делегатите и сътрудниците си.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР