Ако ни се налага да излизаме в тези снежни дни,

...
Ако ни се налага да излизаме в тези снежни дни,
Коментари Харесай

6 стайлинг идеи с якето, което всички носят тази зима

Ако ни се постанова да излизаме в тези снежни дни, сигурно ни се желае да се приютим на топло в някое от тези дълги и пухкави якета, които към този момент сме какъв брой са модерно. Тази зима обаче измежду настоящите модели се появяват капитонираните на дребни или огромни ромбове якета, които са шлагер измежду инфлуенсърите.

Видяхме ги още предходната година по време на Седмиците на модата в street style селекциите, малко преди да бъдат наложени рестриктивните мерки, а в последно време все по-често се появяват в нюзфийда ни в Инстаграм. Затова взехме решение да забележим по какъв начин можем да ги използван и в нашия стайлинг.
               

Добрата страна на този вид якета е, че не са толкоз обемни и пухкави, т.е. лишават ни от възприятието, че изглеждаме големи в тях, само че в това време могат да ни топлят, тъй като са по-дълги. Точно по тази причина наподобяват и по-елегантно от другите модели и самоуверено можем да ги комбинираме с по-елегантни и аксесоари. Ако желаеме да подчертаем талията си, прибавяме един колан от горната страна и по този начин вършим тоалета си още по-изискан.
               

В същото време обаче можем да носим капитонираните якета и в по-спортни съчетания с дънки, обемни пуловери, кецове или кубинки. Ако работната ни седмица минава някъде сред офиса и работата от у дома, не е нужно да мислим доста каква връхна дреха да облечем, с цел да нарушим персоналния си комфорт. А в случай че имате потребност от аксесоари като цветни чорапи, дребни чанти или красиви бижута, които да добавят стайлинга ви, то на ви чакат стотици шопинг находки.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР