Ако не закриете небето ни, скоро руски ракети ще паднат

...
Ако не закриете небето ни, скоро руски ракети ще паднат
Коментари Харесай

Зеленски: Ако не закриете небето ни, скоро руски ракети ще паднат върху къщи и граждани на НАТО

Ако не закриете небето ни, скоро съветски ракети ще паднат върху къщи и жители на НАТО.

Това разгласи президентът на Украйна Володимир Зеленски във видео, оповестено на фейсбук страницата му.

" Днес е 18-ият ден. Началото на този ден бе тъмен. Руски ракети и бомби още веднъж удариха нашата страна. 30 ракети единствено в региона на Лвив. Бомбардирането на Международния център за миротворчество и сигурност умъртви 35 души и рани 134. Там не се случваше нищо, което заплашва територията на Руската федерация ".

Той направи това изказване, откакто Русия нанесе въздушни удари по база за трениране на украинската войска на 20-ина километра от Полша - страна членка на НАТО и Европейски Съюз. Полският военачалник Валдемар Скшипчак, някогашен пълководец на военновъздушните сили, сподели през вчерашния ден, че тази база е служела за образованието на задграничния легион, в който се записват доброволци, с цел да се борят против руснаците.

Там също по този начин идва част от военната помощ, която доставя Западът на Украйна след началото на съветската инвазия на 24 февруари.

" И единствено на 20 километра се намират границите на НАТО ", продължи Зеленски. " Преди година насочих предизвестие към водачите на НАТО, че в случай че не насочат тежки превантивни наказания против Русия, ще стартира война. Оказахме се прав. От доста време приказвам за това, че " Северен поток " е оръжие, с което Русия ще удари Европа. Вече това е явно. Ако не закриете нашето небе, единствено въпрос на време е съветските ракети да паднат на ваша територия, на територията на НАТО, върху къщи и жители на НАТО ", съобщи Зеленски.

Зеленски съобщи още, че нападението, при което почина през вчерашния ден американският публицист Брент Рено, е било съзнателно.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР