Ако най-колоритният член на журито на Като две капки вода“

...
Ако най-колоритният член на журито на Като две капки вода“
Коментари Харесай

Рокаджията легенда Фънки: Идете на кино, за да ме видите като никога в официален костюм

Ако най-колоритният член на журито на „ Като две капки вода “ Димитър Ковачев – Фънки, е почнал да ви липсва, можете да му се полюбувате в кината, до момента в който пристигна време за старта на 12-ия сезон.

 

Именно той е една от звездите на новия български филм „ Цената на властта “, чиято премиера е оповестена за 1 декември. В трилъра с детайли на екшън, Фънки играе мафиот, кадърен на всевъзможни гадости, коя от коя по-големи.

 

Разкрива, че героят му е от тези особени хора от предишното, които стоят в сянка. Държавен мафиот, подмолно дърпащ конците и вършещ най-големите гадости, само че най-после го убиват. Сработил се с екипа без никакви проблеми и твърди, че са „ страхотни пичове “.

По отношение на актьорството, Фънки признава, че за него това е една „ нова джунгла “. Той е от хората, които не се тормозят от камери и подиуми. Твърди, че най-смешното в тази ситуация е, че хората ще го видят облечен в костюм и бърза да добави, че формалното облекло му е най-омразното и в живота си е бил с такава одеждa като зрелостник и 2-3 пъти като жури в „ Капките “.

 

Не крие, че стартира да му харесва и се надява и на бъдещи актьорски задължения, само че към този момент няма оферти. Категоричен е обаче, че не би приел всяка роля – наложително би трябвало да му допадне. Сам взема решение дали да се хвърли на надълбоко и не разисква даже с околните си кой ангажимент да одобри.

 

Бърза да успокои почитателите си, че ще е част и от новия сезон на „ Капките “. Продуцентът Халваджиян към този момент му звъннал и го уведомил, че стягат редиците.

Определя декември като ужасяващ месец, тъй като стартира такова ястие и пиянство, че не е за разправяне. Макар, че постоянно споделя на приятелите си, че ще умрат от преяждане и препиване, има предложения от цялата страна. Не крие, че обича купоните и сбирките, само че като се замисли, не може по през целия ден да се вършат единствено салати и да са на маса. Като цяло обаче идващият месец му се обрисува много ангажиран откъм задължения.

 

Засега има покана за „ единствено “ 4 свински погребения, само че занапред чака още включвания. Макар и да не съблюдава прецизна диета, е понижил пиенето и въпреки всичко е спрял да се тъпче по през целия ден. Отслабнал е малко, само че не е сменил старите си облекла. За него те са единствено нещо, което го пази да не почине от мраз и да не върви гол, нищо повече.

 

Не крие, че дъждовното и студено време напряко го унищожава, обича топлото, слънцето. Няма никакво предпочитание да вижда зимни хубости. Определя отминаващата година като гадна, тъй като не се случили доста готини неща, а и нямало нищо забавно. Надява се идната да е по-добра.

Инфо: Уикенд

 

 

Тагове: Димитър Ковачев – Фънки Маги Халваджиян „ Цената на властта “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР