Ако напишете Елена Йончева в Гугъл и превключите на Изображения

...
Ако напишете Елена Йончева в Гугъл и превключите на Изображения
Коментари Харесай

Добрев вижда намеса на чужди служби срещу позициите му в енергетиката

" Ако напишете " Елена Йончева " в " Google " и превключите на " Изображения " половината фотоси ще са мои " , разяснява депутатът от ГЕРБ Делян Добрев пред БТВ и се пита за какво националният представител от Българска социалистическа партия няма досега и един законопроект.

Добрев се обръща към Йончева: " Тя извършва ли поръчки на трима предприемачи в Хасково, които са " завладяли " хасковския кмет и той към този момент не е кмет на ГЕРБ. Един от тези предприемачи стои на стола на кмета, в това число физически - кметът стои на конферентната маса, в наличието на двамата се викат общински чиновници и им се слагат задания ".

От думите му не излиза наяве кой е предприемачът, само че прибавя, че това е човек, непосредствен до Иван Стаматов, с който кметът Добри Беливанов е бил на екскурзия в чужбина.

 Кумгейт vs. Смолянгейт
Кумгейт vs. Смолянгейт

Елена Йончева против Делян Добрев, епизод 2

Или от непознати служби по линия на енергетиката, или е поръчан от предприемачи, по този начин Добрев разяснява новите обвинявания на Йончева, че свързани с него компании са спечелили милиони от публични поръчки в Хасково. С документи в ръка, той изяснява събитията към процедурите, за които се твърди, че са облагодетелствали негови близки.

" Г-жа Йончева чиновник ли е на избрани служби в България и в чужбина. Изпълнява ли поръчка на български или непознати служби за дискредитирането ми поради енергийни планове , които няма да се случат, в случай че аз съм ръководител на енергийната комисия в Народното събрание, ", добавя втората си догадка Добрев.

Бившият министър на стопанската система изважда фотоси от предизборната акция на Българска социалистическа партия в Хасково. На тях се вижда млад мъж, който бил " непрекъснат компаньон " на Елена Йончева по време на деянията и пита: " Знае ли, че този господин има присъда в Испания и, доколкото знам, е излежавал присъда за измами. Какво е правил през предизборната акция - за кой контингент е отговарял този господин. "

 Делян Добрев се извини, че е издигнал Беливанов в Хасково
Делян Добрев се извини, че е издигнал Беливанов в Хасково

Цветан Цветанов застана зад Добрев, за ГЕРБ било значимо да работят за хората

По думите му мъжът няколко пъти си е сменял името и последното било Борис Архондев. Той сподели и имения, в които, по думите му, Йончева е живяла по време на акцията. Според " Капитал " тези парцели са на банкера Цветан Василев. Елена Йончева отхвърли да се включи по телефона и да отговори на въпросите, които Делян Добрев й зададе.

" Благодарение на госпожа Йончева излезе, че поръчките са нещо неприятно в Хасково, а с помощта на тях се реализираха най-ниските цени в България ", уточни той. Делян Добрев отбрани и братовчедка си Росица Гаргова , като уточни, че тя е била отличена с премия за най-хубав финансист от Националното съдружие на общините, а с експлоадирането на абсурда " Кумгейт " и изострянето на връзките с кмета Добри Беливанов, всички фрагменти на ГЕРБ са напуснали Община Хасково .

 Конституционният съд ще гледа оставката на Делян Добрев
Конституционният съд ще гледа оставката на Делян Добрев

Константин Пенчев е съумял да убеди множеството съдии

Добрев добави, че " Еко Традекс Груп ", в която миноритарно присъединяване има брачният партньор на първата му братовчедка - Даниел Гаргов, е почнала сериозната си активност с социална поръчка още преди идването на ГЕРБ на власт - за реорганизация на бунище за 10 млн. лева през 2006 година в Смолян, с кмет Дора Янкова (днес - народен представител от Българска социалистическа партия ). В следствие има и различен контракт със същата община през 2009 година

На този декор, в Хасково " Еко Традекс Груп " имала няколко изгубени огромни търга в Хасково през последните години, а извоюваните били след изтеглянето на фрагментите на ГЕРБ от общината. Гаргов, който по смисъла на закона не е обвързвано лице с Делян Добрев, има и 1/3 присъединяване в друга компания - " Форуком ", която е дала заем на бащата на някогашния министър за построяването на цех за пелети.

Добрев акцентира, че заемът е с 8% рента, всичко издигнато и цялото останало имущество са гаранция и на този стадий родителите му не могат дори да покриват главницата по задължението.

" Вие като теглите заем да вършиме бизнес, къде отивате - при другар да ви даде пари или в банка, където имате прочут " , изяснява Добрев заемът от " Форуком ", а не от друга финансова институция.

 Добрев се похвали, че е съученик и на Румен Радев
Добрев се похвали, че е съученик и на Румен Радев

Червени компании санирали блоковете в Хасково
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР