Ако много ви се спи и бихте направили всичко за

...
Ако много ви се спи и бихте направили всичко за
Коментари Харесай

Ставащите преди 7 сутринта са по-успешни от другите

Ако доста ви се спи и бихте създали всичко за още 15 минути сън, ранното ставане евентуално е същинската мъка за вас.

Експертите обаче показват, че ранобудните имат огромно преимущество пред останалите. И изключително значимо е да се разсъните преди 7 часа сутринта. Ето за какво, изяснява изданието " Локално ", представено от БГНЕС:

1. Имате време да се разбудите
 {{ otherArticle[0].article.title }}
Великият публицист Ърнест Хемингуей е споделил: " Обичам съня. Жив...

Изследванията демонстрират, че добре познатото " утринно разбуждане " продължава сред два и четири часа. Ако се разсъните в 8:30, с цел да сте на работа в 9 часа, доста е допустимо да не сте подготвени да започнете незабавно да изпълнявате отговорностите си. Събуждайки се по-рано, вие давате на тялото си късмет да се разсъни естествено. Въпреки че първоначално ще бъде по-трудно да ставате по-рано, когато това стане част от рутината ви, ще бъдете признателни и ще забележите, че имате повече сила.

2. По-нисък риск от меланхолия

Това се отнася за дамите. Проучване, оповестено в " Journal of Psychiatric Research ", откри, че дамите, които се будят по-рано, имат по-нисък риск от развиване на психологични болести като меланхолия, тревога, разстройства на настроението и други Това има смисъл, изключително в случай че погледнем обстоятелството, че сънят регенерира здравето ни.
 {{ otherArticle[0].article.title }}
Няма избрана утринна рутина, която да работи за всички. Може би вашата включва бърз обзор на н...

3. По-големи оптимисти сте

Според изследване от 2014 година ранобудните са по-малко податливи на отрицателни и тежки мисли, в сравнение с тези, които остават до късно. Мнозина от нас имат стресиращи мисли преди сън, заради които не могат да спят дълго. Въпреки че няма бутон за такова нещо, което просто да изключи мислите ви, значимо е да работите върху мисленето за красиви неща.

4. Ранобудните са по-успешни

Когато става дума за настоятелен триумф, утринният вид хора надалеч е отпред, твърди биологът Кристоф Рендлър. Той изяснява, че по-ранно негово му проучване, което включва 367 студенти, демонстрира, че тези, които стават по-рано, получават по-добри оценки, което в последна сметка води до отлични бизнес благоприятни условия.

Сутрешният вид хора са по-склонни да се оправят с проблеми. Те са по-проактивни, което им разрешава да съумеят по-добре в кариерата си, прибавя той.

5. По-добро качество на съня

Многобройни изследвания демонстрират, че тези, които стават рано, имат доста по-добро качество на съня.

„ Нощните птици “ са склонни да развиват нарушавания на съня, тъй че спят по-малко от хората, които стартират деня по-рано. Непрекъснато чуваме какъв брой е значимо да дадем на тялото 8 часа сън и по какъв начин в това се крие тайната на здравето и хубостта. Тези, които си лягат по-рано през нощта, ще заспят по-лесно и ще си починат повече.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР