Ако изразим емоциите си, казват, че драматизираме. Ако искаме да

...
Ако изразим емоциите си, казват, че драматизираме. Ако искаме да
Коментари Харесай

Серина Уилямс в подкрепа на жените в спорта

" Ако изразим страстите си, споделят, че драматизираме. Ако желаеме да се състезаваме с мъже, ни взимат за луди. Ако мечтаем за равни благоприятни условия, ни одобряват за умопомрачени... "  

С тези думи стартира новата реклама на спортния колос Nike, който обединява старания със Серина Уилямс в поддръжка на дамите в спорта. 



Серина Уилямс озвучава видеото и споделя за девойки в спорта, за отношението към тях, към фантазиите и достиженията им, към думите им. Разказва и за себе си! 

37-годишната Серина Уилямс не за първи път е част от планове в отбрана на равните благоприятни условия в спорта. И не само – тя е дамата, която завоюва едно от най-важните надпревари в своя спорт (, 2017 г.), когато беше бременна във втори месец. И откакто роди, се завърна на корта и още веднъж побеждава, както тя може. 

" Ако желаят да ви назовават луди, отлично. Просто им покажете на какво са способни лудите! "

 

Така приключва Dream Crazier, продължение на рекламния клип Dream Crazу, само че посланието не е единствено първоначално или края на рекламния клип – то е в историите и лицата на девойките, които ще видите в него! Така че – изгледайте ги и слушайте деликатно какво споделя една от най-хубавите спортистки на нашето време! 



 
Разказана обич: Серина Уилямс и Алексис Оханян
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР